reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Śliczne brzusie

heh no ale cellulit na raczkach sie pojawil, szook, natomiast te spodnie sa ostatnimi normalnymi i wchodzilam w nie do wczoraj, natomiast nie wiem co bedzie dalej, kupilam sobie w cubusie i w Veromoda portki z niskim stanem i gumka w pasie, sa o wiele fajniejsze niz ciazowe z ta wielka guma, przynajmniej na tym etapie, no i sie nie zagrzewasz;)

reklama
oo to ja nie pamietam kiedy bylam na brzuchu plaska ale od stycznia z tym walczylam, i zaczynalo wygladac ladniutko i sportowo natomiast teraz wyglada tak :)

A teraz cudowna kuleczka ciążowa. Nie da się tego pomylić z niczym innym jak ciąża:tak:
Ja też ćwiczyłam od stycznia. Na darmo nie męczyłyśmy się, bo będą mocniejsze mięśnie brzucha i szybciej brzuch wróci do formy.

salomi przepiekny brzusio :) ty mowisz o cellulicie na rekach a ja mam rozstepy na rekach pod pachami a schudlam pol kg :szok: ja nie wiem jak ja bede wygladala w 9 miesiacu... ba juz w 7 jak bedewygladala... zeby mi tylko na czole nie wyskoczylo :p

ja na lato kupie sobie lniane na sznurku albo gumce :) w h&m pewnie no i planuje sobie takie sandalk kupic naplaskim na rzepy nigdy nie mialam ale chyba sa wygodne

Ja mam rozstepy na pośladkach, udach, łydkach i piersiach :( A jeszcze w ciąży nie byłam, wiec nie wyobrazam sobie jak bedzie wygladal moj brzuch, ktory na razie został cudownie pominiety ...:/ U mnie to nie kwestia genetyczna gdyż u mnei w rodzinie nikt nie ma ani grama rozstepa, za to do mnie sie przypałętały z nawiązka :(((

Missiiss ja ogladalam takie na sznurku ale stwierdzilam ze musialabym kupic duzy rozmiar by miec na zapas na brzuszek, natomiast te z gumka sa maksymalnie komfortowe i fajnie bo nie sa ciazowe wiec spokojnie posluza mi dlugi czas takze po ciazy.Jak potelepie sie po nie to wrzuce zdjecie no i musze przyznac ze kuzynka namowila mnie wczoraj bym sie przelamala i kupila cos maluszkowi ;)

salomi ooo super :) to wklejaj na watku maluszkowym :) ja musze ozbaczyc jak mi beda lezaly takie i takie ale to po wyplacie dopiero bo teraz to jakos bida przed :p ja mialam super kupione w tamtej ciazy ale ze mam grube uda od srodka to cale lato pochodzilami mi sie przetarly. takie brazowe cieniutkie z lekko przeswitujacymi paskami w dol super byly i swietnie przewiewne. tylko nie pamietam gdzie kupilam je wtedy. ale chcialabym bardzo podobne :)

Salomii ale ty nadal jesteś zgrabna i masz typowo ciążowy brzuszek a nie jakieś sadełko :-) Z takim brzuszkiem szybko wrócisz po porodzie do formy!
ainah21 wypisz wymaluj mój problem. Mam rozstępy WSZĘDZIE, jedynie tylko na brzuchu nie a to pewnie do czasu :eek: Nie używam oliwek bo nie lubię jak się świece i kleję ale uzywam gamę Perfecta mama i zobaczymy czy to cos pomoże. na dodatek wyskoczył mi OGROMNY CELLULIT na udach :cool: Nie wiecie czy można kremów antycellulitowych używać w ciąży??

heh no ale cellulit na raczkach sie pojawil, szook, natomiast te spodnie sa ostatnimi normalnymi i wchodzilam w nie do wczoraj, natomiast nie wiem co bedzie dalej, kupilam sobie w cubusie i w Veromoda portki z niskim stanem i gumka w pasie, sa o wiele fajniejsze niz ciazowe z ta wielka guma, przynajmniej na tym etapie, no i sie nie zagrzewasz;)

hehe, wczoraj koleżanka mi o nich mówiła, właśnie o spodniach z Veromoda, nie ciążowych, ale wspaniale się nadających. Tutaj są po 29 euro.

Oto mój brzuszek (+ oponka ;-)) w końcówce 15 tygodnia. Coś już widać, ale niezbyt wiele, bo wygląda jakby mi sie oponka powiększyła. Trudno, poczekam jeszcze troszkę i wtedy na pewno nikt się nie pomyli.
DSC00733.jpg

reklama
kurcze salomii jakis sliczny brzuszek.. ech te dziewczyny co pierwszy raz sa w ciazy maja zwykle sliczne brzuszki :*

Do góry