reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Śliczne brzusie

heh no ale cellulit na raczkach sie pojawil, szook, natomiast te spodnie sa ostatnimi normalnymi i wchodzilam w nie do wczoraj, natomiast nie wiem co bedzie dalej, kupilam sobie w cubusie i w Veromoda portki z niskim stanem i gumka w pasie, sa o wiele fajniejsze niz ciazowe z ta wielka guma, przynajmniej na tym etapie, no i sie nie zagrzewasz;)

reklama
oo to ja nie pamietam kiedy bylam na brzuchu plaska ale od stycznia z tym walczylam, i zaczynalo wygladac ladniutko i sportowo natomiast teraz wyglada tak :)

A teraz cudowna kuleczka ciążowa. Nie da się tego pomylić z niczym innym jak ciąża:tak:
Ja też ćwiczyłam od stycznia. Na darmo nie męczyłyśmy się, bo będą mocniejsze mięśnie brzucha i szybciej brzuch wróci do formy.

salomi przepiekny brzusio :) ty mowisz o cellulicie na rekach a ja mam rozstepy na rekach pod pachami a schudlam pol kg :szok: ja nie wiem jak ja bede wygladala w 9 miesiacu... ba juz w 7 jak bedewygladala... zeby mi tylko na czole nie wyskoczylo :p

ja na lato kupie sobie lniane na sznurku albo gumce :) w h&m pewnie no i planuje sobie takie sandalk kupic naplaskim na rzepy nigdy nie mialam ale chyba sa wygodne

Ja mam rozstepy na pośladkach, udach, łydkach i piersiach :( A jeszcze w ciąży nie byłam, wiec nie wyobrazam sobie jak bedzie wygladal moj brzuch, ktory na razie został cudownie pominiety ...:/ U mnie to nie kwestia genetyczna gdyż u mnei w rodzinie nikt nie ma ani grama rozstepa, za to do mnie sie przypałętały z nawiązka :(((

Missiiss ja ogladalam takie na sznurku ale stwierdzilam ze musialabym kupic duzy rozmiar by miec na zapas na brzuszek, natomiast te z gumka sa maksymalnie komfortowe i fajnie bo nie sa ciazowe wiec spokojnie posluza mi dlugi czas takze po ciazy.Jak potelepie sie po nie to wrzuce zdjecie no i musze przyznac ze kuzynka namowila mnie wczoraj bym sie przelamala i kupila cos maluszkowi ;)

salomi ooo super :) to wklejaj na watku maluszkowym :) ja musze ozbaczyc jak mi beda lezaly takie i takie ale to po wyplacie dopiero bo teraz to jakos bida przed :p ja mialam super kupione w tamtej ciazy ale ze mam grube uda od srodka to cale lato pochodzilami mi sie przetarly. takie brazowe cieniutkie z lekko przeswitujacymi paskami w dol super byly i swietnie przewiewne. tylko nie pamietam gdzie kupilam je wtedy. ale chcialabym bardzo podobne :)

Salomii ale ty nadal jesteś zgrabna i masz typowo ciążowy brzuszek a nie jakieś sadełko :-) Z takim brzuszkiem szybko wrócisz po porodzie do formy!
ainah21 wypisz wymaluj mój problem. Mam rozstępy WSZĘDZIE, jedynie tylko na brzuchu nie a to pewnie do czasu :eek: Nie używam oliwek bo nie lubię jak się świece i kleję ale uzywam gamę Perfecta mama i zobaczymy czy to cos pomoże. na dodatek wyskoczył mi OGROMNY CELLULIT na udach :cool: Nie wiecie czy można kremów antycellulitowych używać w ciąży??

heh no ale cellulit na raczkach sie pojawil, szook, natomiast te spodnie sa ostatnimi normalnymi i wchodzilam w nie do wczoraj, natomiast nie wiem co bedzie dalej, kupilam sobie w cubusie i w Veromoda portki z niskim stanem i gumka w pasie, sa o wiele fajniejsze niz ciazowe z ta wielka guma, przynajmniej na tym etapie, no i sie nie zagrzewasz;)

hehe, wczoraj koleżanka mi o nich mówiła, właśnie o spodniach z Veromoda, nie ciążowych, ale wspaniale się nadających. Tutaj są po 29 euro.

Oto mój brzuszek (+ oponka ;-)) w końcówce 15 tygodnia. Coś już widać, ale niezbyt wiele, bo wygląda jakby mi sie oponka powiększyła. Trudno, poczekam jeszcze troszkę i wtedy na pewno nikt się nie pomyli.
DSC00733.jpg

reklama
kurcze salomii jakis sliczny brzuszek.. ech te dziewczyny co pierwszy raz sa w ciazy maja zwykle sliczne brzuszki :*

Do góry