reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Śliczne brzusie

jaaa ale macie brzuszki:-D wydaje mi sie ze sa juz spore jak na te etapy, cos grudniowki szybciej wybrzusza :-D
no ale misia dla mnie wymiata doslownie:-) jak by pileczke polknela, z pewnoscia nie mozna pomylic takiego brzuszka z innym niz ciazowy

reklama
Śliczniutkie brzuszki.
misia a Ty masz mega cudny.
A mnie wolniej wyskakuje niz przy Lolinku, może dlatego, że teraz startuje zz 30 kg więcej niż przy nim...No i opnke mam sporą...No cóż leki swoje zrobiły:-(

Miałam wrażenie, że mi coś od środka się rozciąga i na efekty nie trzeba było długo czekać. W końcu widać!!! Tzn widać ciążę, a nie boczki i oponki;-) Dziś nawet tatuś w drodze do pracy z dzidzią sie pożegnał, bo w końcu zaczął ją zauważać;)

a ja niby nie miałam ciążowego, a teraz mi się robi chyba z godziny na godzinę, a mi się to wcale nie podoba. Przy Wiki nic nie miałam i było dobrze.
Dziś rano chciałam założyć dżinsy rurki 36 i d..a!! no i 3 pary spodni będą teraz odpoczywać w szafie, bo muszę nosić 38.
Ja mam coś takiego, że mi mój własny ciążowy brzuszek się nie podoba.... Później, jak już ciąża zaawansowana, to tak, a na koniec znowu nie, bo już mnie męczy - tak było z Wiki i teraz chyba będzie powtórka. :(

żabka - może Ty wskoczysz w grudzień, a ja w styczen, kto to wie?? Połozna mi wyznaczyła termin na 31 grudnia, zobaczymy czy będzie zweryfikowany po usg z pomiarami:)
tak czy siak staraczki górą:)
hihi tak staraczki 2010 hihih no przyznam sie bez bicia ze czasem was podczytuje :zawstydzona/y: i mam bardzo nadzieje ze moja dzidzia sie pospieszy bo ja tez mam urodziny w grudniu :tak:

:) dzięki dziewczyny za komplementa. Jak patrze na zdjęcia brzusZków to widzę, że wszystkie zaczęły rosnąć no bo to przecież już czas. Teraz będziemy już tylko większe i większe... :)

woooooooow jak brzuś:szok: śliczny i duuuży faktycznie:tak:, ja takiego nie mam, mi sie rozszedł właśnie gdzies na boki:dry: a z tyłu za Twoimi pleckami jakie fajne nózie apetyczne wystają:-D:-D

reklama
Do góry