reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Śliczne brzusie

reklama
Salomii, pati, agbar no śliczne brzuszki :) Każdy inny a wszystkie i tak przepiękne :) Zazdroszczę :( !! :)

Ja dziś się męża zapytałam czy wyglądam na ciężarną czy na spasioną- odpowiedział:
I TAK I TAK :(

Pati ładnie wyglądasz. Masz wiekszy brzuch ode mnie.:-)
mamolka mężczyźni się nie znają. :-)

hej grudnioweczki piekne brzuszki zazdroszcze ja jestem stycznioweczka 2011 ale mam cicha nadzije ze dzidzia urodzi sie w grudniu :-) czytalam ze pisalyscie co na rozstepy?? ja osobiscie bardzo wam polecam krem palmers u nas mozna go dostac tylko na allegro bo tak normalnie to w uk i usa ja uzywalam palmers ale normalny nie dla kobiet w ciazy i byl rewelacyjny i teraz zamierzam kupic na dniach wlasnie z allegro palmers ale dla kobiet w ciazy :-)

missiiss czekam na kolejna fote twojego brzusia ;-)

Pati super brzuś!!! ciążowy wypisz wymaluj!:))))

Co do kremów to może nie można na brzuch ale uda czy biodra to tak, czy też nie?

Sarka właśnie przeczytałam, że trzeba uważać na kremy przeciwko rozstępom i cellulitem bo zawierają zakazane składniki chemiczne takie jak retinol czy kofeina. więc trzeba się ratować innymi sposobami :/
Pati.b wyglądasz rewelacyjnie:) Śliczny brzuszek i w ogóle fantastycznie w ciąży wyglądasz!

kurde, ja pierwsze póltora miecha smarowałam się lipometrikiem z vichy - dostałam kiedyś w aptece siatkę tzw próbek :) i starczyło mi tego właśnie na półtora miesiąca, chyba na szczęście:) bo znając życie, to pewnie bym się smarowała do teraz.

minie sie wydaje że można się smarować rzeczami które nie zagrażają dzidziowi, ale właśnie głównie chodzi o to, żeby się smarować.Takie masaże na pewno pomogą nam zwalczyć cellulit:)

Siostra wczoraj mi poleciła balsam z ziaji, który podobno skórę uelastycznia, ale nie jest przeciwko rozstępom. Powiedziała, żebym zaczęła już używać, bo potem mniej swędzi rozciągająca się skóra

reklama
Och jakie piękności. Ale Wam zadroszcze, że Wasze już wyglądają ciążowo, mój wielki był i jest tyle, że ja go postrzegam inaczej...

Do góry