reklama
mamolka
Fanka BB :)
Salomii, pati, agbar no śliczne brzuszki Każdy inny a wszystkie i tak przepiękne Zazdroszczę !!
Ja dziś się męża zapytałam czy wyglądam na ciężarną czy na spasioną- odpowiedział:
I TAK I TAK
Ja dziś się męża zapytałam czy wyglądam na ciężarną czy na spasioną- odpowiedział:
I TAK I TAK
Elena
Grudniówka 2010
Nie wiecie czy można kremów antycellulitowych używać w ciąży??
Nie mozna , bo zawierają bardzo dużo skoncentrowanych składników. Można używać tylko tych przeznaczonych dla kobiet w ciąży.
hej grudnioweczki piekne brzuszki zazdroszcze ja jestem stycznioweczka 2011 ale mam cicha nadzije ze dzidzia urodzi sie w grudniu :-) czytalam ze pisalyscie co na rozstepy?? ja osobiscie bardzo wam polecam krem palmers u nas mozna go dostac tylko na allegro bo tak normalnie to w uk i usa ja uzywalam palmers ale normalny nie dla kobiet w ciazy i byl rewelacyjny i teraz zamierzam kupic na dniach wlasnie z allegro palmers ale dla kobiet w ciazy :-)
missiiss czekam na kolejna fote twojego brzusia ;-)
missiiss czekam na kolejna fote twojego brzusia ;-)
Wiolcia_6
Grudniówka 2010 :)
Sarka właśnie przeczytałam, że trzeba uważać na kremy przeciwko rozstępom i cellulitem bo zawierają zakazane składniki chemiczne takie jak retinol czy kofeina. więc trzeba się ratować innymi sposobami :/
Pati.b wyglądasz rewelacyjnie Śliczny brzuszek i w ogóle fantastycznie w ciąży wyglądasz!
Pati.b wyglądasz rewelacyjnie Śliczny brzuszek i w ogóle fantastycznie w ciąży wyglądasz!
ewwe
Fanka BB :)
kurde, ja pierwsze póltora miecha smarowałam się lipometrikiem z vichy - dostałam kiedyś w aptece siatkę tzw próbek i starczyło mi tego właśnie na półtora miesiąca, chyba na szczęście bo znając życie, to pewnie bym się smarowała do teraz.
minie sie wydaje że można się smarować rzeczami które nie zagrażają dzidziowi, ale właśnie głównie chodzi o to, żeby się smarować.Takie masaże na pewno pomogą nam zwalczyć cellulit
minie sie wydaje że można się smarować rzeczami które nie zagrażają dzidziowi, ale właśnie głównie chodzi o to, żeby się smarować.Takie masaże na pewno pomogą nam zwalczyć cellulit
reklama