reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Śliczne brzusie

Śliczne brzuszki macie :tak:
Ja przy Lolku już w 12 tygodniu miałam brucholek a teraz przez moja oponke to nie wiadomo, choc mama wczoraj stwierdziła, że troche już większy niż ostatnio.

reklama
Dziewczyny brzuszki śliczne :)
A to mój aktualny brzusio…

Załączniki

• brzunio.jpg
    brzunio.jpg
    12,6 KB · Wyświetleń: 67
Wiolcia coś w tym jest bo ja taki brzuch miałam w 6 miesiącu w pierwszej ciąży a teraz mi bardzo szybko wyskoczył i sama jestem w szoku. Już spodnie ciążowe muszę nosić bo w moje się nie dopinam a przytyłam tylko 0,5kg.

Dawno mnie u was nie było, ale dziś mogę się z wami podzielić moim brzuniem :) wciąż niestety widoczny tylko przy obcisłych bluzkach :)
To 10t0d
10tc.jpg

9t6d.jpg
Dziś wybieramy się z mężem na pierwsze wspólne USG i już nie mogę się doczekać!

Ostatnia edycja:
a mnie wyskoczył:) pomimo że to moja pierwsza ciąża:D

misia, kejcik, macie śliczne brzucholki:) i takie figury do tego boskie...

reklama
Do góry