reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Śliczne brzusie

No to proszę dziewczynki o aktualne fotki brzuszków.. no po brzuchu to nikt was nie rozpozna :p
Nie ma gadania że nic nie widać- będzie pamiątka na później :)

Wrzucajcie fotek ile wlezie.

reklama
Przymierzałam dziś dwie sukienki. I w nich to wyglądałam na co najmniej 6 miesiąc, chociaż wcale sukienki nie były ciążowe;) Może niedługo się zmobilizuję i wrzucę tutaj jakieś swoje zdjęcie (jak tylko je oczywiście zrobię). Wasze brzusie są piękne. A Tobie Mamolka zazdroszczę na całego, bo ja tak nie wyglądałam nawet przed ciążą ;)

mamolka super widać ja urósł:)))
mój tez juz po mału wyłazi, nie mówię o tym wieczornym bo on nierzeczywisty heheh, ale o tym rannym:)

piękny!!!!!!! od razu widac że zaokraglenie ciażowe:tak: no i bardzo szczuplutka jesteś więc do toczenia sie to Ci daleko...;-);-)

hoho tak jak pisała sarka do toczenia to ci wieeeeeeleeeee brakuje ale brzuszek piękny! Właśnie taki typowo ciążowy :) Tylko do pozazdroszczenia :)

hoho tak jak pisała sarka do toczenia to ci wieeeeeeleeeee brakuje ale brzuszek piękny! Właśnie taki typowo ciążowy :) Tylko do pozazdroszczenia :)
Czekam na wasze brzuszki. Ja z pierwszej ciązy mam sporą dokumentację, bo zdjęcia robiłam co tydzień i po porodzie też robiłam fotki (dla zainteresowanych jak się wchania mega brzuch ;-))
1 zdjęcie teraz, 2 zdjęcie 11 tydzień pierwsza ciąża. Wydaje mi sie że teraz wyszłedł szybciej
98080357.jpg

Przepraszam zapełniam wątek :sorry::-) ale to mój ulubiony dział
a to mój brzuszek 2 dni po terminie
2dnipoterminie.jpg

Ostatnia edycja:
Faktycznie troszkę szybciej ci wyszedł brzuszek ale pewnie tym bardziej się tym cieszysz :-) a ja akurat jestem mega ciekawa jak szybko się wchłania brzuch po porodzie?? a brzuszek po terminie - booooski :-) I skromnie dodam, że masz piękną zielona bluzkę ;-)

reklama
Faktycznie troszkę szybciej ci wyszedł brzuszek ale pewnie tym bardziej się tym cieszysz :-) a ja akurat jestem mega ciekawa jak szybko się wchłania brzuch po porodzie?? a brzuszek po terminie - booooski :-) I skromnie dodam, że masz piękną zielona bluzkę ;-)

Ja jestem akurat posiadaczką "elastycznej" i szybko naciągającej się skóry, także u mnie nie trwało to długo. Kg przybyło mi 20 a 3 tygodnie po porodzie miałam -22 kg :tak:.
Ale raczej teraz wolała bym żeby brzuch róśł troszkę wolniej, bo słodki ciężar jednak na końcówce bardzo ciąży.
Mogę wkleić zdjęcia chociaż nie chcę zapychać wątku.

Ostatnia edycja:
Do góry