reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Śliczne brzusie

No to proszę dziewczynki o aktualne fotki brzuszków.. no po brzuchu to nikt was nie rozpozna :p
Nie ma gadania że nic nie widać- będzie pamiątka na później :)

Wrzucajcie fotek ile wlezie.

reklama
Przymierzałam dziś dwie sukienki. I w nich to wyglądałam na co najmniej 6 miesiąc, chociaż wcale sukienki nie były ciążowe;) Może niedługo się zmobilizuję i wrzucę tutaj jakieś swoje zdjęcie (jak tylko je oczywiście zrobię). Wasze brzusie są piękne. A Tobie Mamolka zazdroszczę na całego, bo ja tak nie wyglądałam nawet przed ciążą ;)

mamolka super widać ja urósł:)))
mój tez juz po mału wyłazi, nie mówię o tym wieczornym bo on nierzeczywisty heheh, ale o tym rannym:)

piękny!!!!!!! od razu widac że zaokraglenie ciażowe:tak: no i bardzo szczuplutka jesteś więc do toczenia sie to Ci daleko...;-);-)

hoho tak jak pisała sarka do toczenia to ci wieeeeeeleeeee brakuje ale brzuszek piękny! Właśnie taki typowo ciążowy :) Tylko do pozazdroszczenia :)

hoho tak jak pisała sarka do toczenia to ci wieeeeeeleeeee brakuje ale brzuszek piękny! Właśnie taki typowo ciążowy :) Tylko do pozazdroszczenia :)
Czekam na wasze brzuszki. Ja z pierwszej ciązy mam sporą dokumentację, bo zdjęcia robiłam co tydzień i po porodzie też robiłam fotki (dla zainteresowanych jak się wchania mega brzuch ;-))
1 zdjęcie teraz, 2 zdjęcie 11 tydzień pierwsza ciąża. Wydaje mi sie że teraz wyszłedł szybciej
98080357.jpg

Przepraszam zapełniam wątek :sorry::-) ale to mój ulubiony dział
a to mój brzuszek 2 dni po terminie
2dnipoterminie.jpg

Ostatnia edycja:
Faktycznie troszkę szybciej ci wyszedł brzuszek ale pewnie tym bardziej się tym cieszysz :-) a ja akurat jestem mega ciekawa jak szybko się wchłania brzuch po porodzie?? a brzuszek po terminie - booooski :-) I skromnie dodam, że masz piękną zielona bluzkę ;-)

reklama
Faktycznie troszkę szybciej ci wyszedł brzuszek ale pewnie tym bardziej się tym cieszysz :-) a ja akurat jestem mega ciekawa jak szybko się wchłania brzuch po porodzie?? a brzuszek po terminie - booooski :-) I skromnie dodam, że masz piękną zielona bluzkę ;-)

Ja jestem akurat posiadaczką "elastycznej" i szybko naciągającej się skóry, także u mnie nie trwało to długo. Kg przybyło mi 20 a 3 tygodnie po porodzie miałam -22 kg :tak:.
Ale raczej teraz wolała bym żeby brzuch róśł troszkę wolniej, bo słodki ciężar jednak na końcówce bardzo ciąży.
Mogę wkleić zdjęcia chociaż nie chcę zapychać wątku.

Ostatnia edycja:
Do góry