reklama
Mała.czarna
Fanka BB :)
slaba kreska nie ma tu znaczenia, a bole brzucha w ciazy sa. Boli cos takiego jak na okresDziękuję za gratulacje. Boję się ze przez bole brzucha i słabą kreskę sie ona nie utrzyma....
33latka
W pierwszej ciazy takich nie mialam... Tak są typowo na okres. Pojawiają się ale znikająO jakich bólach mówisz? Są mocne? Jeśli takich jak na okres to na początku normalne też takie miałam. Jeśli możesz weź nospę można brać w ciąży.
Wczoraj troche polezalam to przeszlo. Teraz cisza tez
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
Staraj się nie przemęczać, odpoczywaj i przede wszystkim nie panikuj, bo nerwy nie służą ani Tobie, ani dziecku
33latka
Ciężko się nie przemeczac przy żywiołowej 2 latceStaraj się nie przemęczać, odpoczywaj i przede wszystkim nie panikuj, bo nerwy nie służą ani Tobie, ani dziecku
Kilka dni przed testem pomagałam przenosić meble
No ale skąd mogłam wiedzieć że taka niespodzianka będzie...
33latka
Jutro dstane testy o czulosci 10 poczta.Moim zdaniem ciaza jak nic. Nie mozesz podjechac do miasta gdzies po pink test 10 czulosc?
Hej. Tak jak piszą dziewczyny, już intensywnością tej kreski się nie przejmuj. Bóle ja miałam tez jak na miesiączkę i latałam co chwilę do toalety, żeby sprawdzić czy okres jednak nie przyszedł. Noszeniem mebli/dźwiganiem tez nie przejmuj się na tym etapie. A wizyta w połowie czerwca jest bardzo dobrym najszybszym terminem, powinno akurat być widać już bijące serduszko. Wcześniej to nawet nie ma po co iść, bo później człowiek się stresuje, ze tego serduszka jeszcze nie ma. Chyba, że zaczniesz plamić to trzeba iść zobaczyć co i jak i po luteinę, a tak to wyluzuj i ciesz się zabawą z córeczką, póki jeszcze masz siły za nią biegać
Grabarzenka
Hej. Ja miałam jeszcze słabsze kreseczki na testach a z krwi beta była 84. Po dwóch dniach (wczoraj) 240 także na razie wszystko ok. Nie przejmuj się słaba kreseczka. To nic nie znaczy. U mnie do dziś niewiele mocniejsza mimo że beta pięknie rośnie.
paaulaa1657
Aktywna w BB
reklama
Fado123
Coś tam przebija, powtórz jutro z ranaU mnie dziś 26dc czyli u mnie dzień planowanej miesiączki ☺ widzicie też tą 2 kreseczke??