reklama
DarkAsterR
Fanka BB :)
A będzie takich więcej….
kasiaa91
Dziennikarka Onetu: Nie każcie nam umierać [KOMENTARZ]
– Całe szczęście, że natura zrobiła swoje – powiedział lekarz. Było widać, że odetchnął z ulgą. Chwilę później zapytał tylko, czy jestem w stanie sama zejść piętro niżej. I że za chwilę podadzą mi leki, żebym mogła urodzić moje nieżyjące już dziecko.
www.onet.pl
Będzie. Bo lekarze boja się systemu i boją się przerywać ciąże ze względu na zagrożenie życia matki.
Z czynem zabronionym jest łatwiej - bo jest gotowy dokument, nie ma miejsca na interpretacje lekarza. A w przypadku zagrożenia zdrowia kobiety oszołomy w stylu pani Godek będą zgłaszać lekarzy…
wiola0904
Dramat, dramat i jeszcze raz dramat. Nie wiem do czego ten pieprz**** rząd chce doprowadzić. Boję się, w jakiej Polsce przyjdzie żyć naszym dzieciom,jesli nic się nie zmieni....Dziennikarka Onetu: Nie każcie nam umierać [KOMENTARZ]
– Całe szczęście, że natura zrobiła swoje – powiedział lekarz. Było widać, że odetchnął z ulgą. Chwilę później zapytał tylko, czy jestem w stanie sama zejść piętro niżej. I że za chwilę podadzą mi leki, żebym mogła urodzić moje nieżyjące już dziecko.www.onet.pl
Będzie. Bo lekarze boja się systemu i boją się przerywać ciąże ze względu na zagrożenie życia matki.
Z czynem zabronionym jest łatwiej - bo jest gotowy dokument, nie ma miejsca na interpretacje lekarza. A w przypadku zagrożenia zdrowia kobiety oszołomy w stylu pani Godek będą zgłaszać lekarzy…
G
gość _199
Gość
Musi się zmienić, bo będzie Salwador 2Dramat, dramat i jeszcze raz dramat. Nie wiem do czego ten pieprz**** rząd chce doprowadzić. Boję się, w jakiej Polsce przyjdzie żyć naszym dzieciom,jesli nic się nie zmieni....
DarkAsterR
Dramat, dramat i jeszcze raz dramat. Nie wiem do czego ten pieprz**** rząd chce doprowadzić. Boję się, w jakiej Polsce przyjdzie żyć naszym dzieciom,jesli nic się nie zmieni....
Jak rząd dalej będzie robił to, co robi to będziemy miec wojnę na granicy wschodniej…
kasiaa91
I jak nas ruscy zaatakują to chociaż będziemy mieć prawo do aborcji…Jak rząd dalej będzie robił to, co robi to będziemy miec wojnę na granicy wschodniej…
kasiaa91
@mamunia86 może zamiast negować wszystkie posty po prostu przyłączysz się do dyskusji?
B
BBP
Gość
Nie, bo nie ma żadnych argumentów ani nic mądrego do powiedzenia@mamunia86 może zamiast negować wszystkie posty po prostu przyłączysz się do dyskusji?
reklama
B
BBP
Gość
Mam nadzieję, że wszystkie rodziny, które przeżyły dramat przez ten „wyrok” i jego stosowanie wystąpią z pozwem zbiorowym przeciwko skarbowi państwa i uzyskają odszkodowania i zadośćuczynienia. Co za chory kraj. Ja po publikacji tego „wyroku” nawet nie przypuszczałam, że zakaz będzie tak szeroko stosowany. Faktycznie ten wprowadzony nielegalnie zakaz jest w praktyce rozszerzany na legalną aborcję z uwagi na stan zdrowia ciężarnej. A raczej miałam nadzieję, że będzie odwrotnie.Dziennikarka Onetu: Nie każcie nam umierać [KOMENTARZ]
– Całe szczęście, że natura zrobiła swoje – powiedział lekarz. Było widać, że odetchnął z ulgą. Chwilę później zapytał tylko, czy jestem w stanie sama zejść piętro niżej. I że za chwilę podadzą mi leki, żebym mogła urodzić moje nieżyjące już dziecko.www.onet.pl