reklama
frez.ja1987
Fanka BB :)
Ja myślę, że sporo osób na nich głosuje. A potem po prostu się nie przyznaje.Z wyborami to jest inna para kaloszy. Nikt na nich nie głosuje a wygrywają
Ja przestałam nawet wierzyć w demokratyczne wybory. Nawet takie prawo powoli zostaje nam odbierane.
KatJak
Też tak może byćJa myślę, że sporo osób na nich głosuje. A potem po prostu się nie przyznaje.
A z tymi którzy się przyznają nie ma dyskusji. Jak sekta.
Tak znam to z autopsji. A niepłodność leczy się pozytywnym nastawieniem, albo modlitwąTeż tak może być
frez.ja1987
O tak, znam takie przypadkiTeż tak może być
DarkAsterR
Tak znam to z autopsji. A niepłodność leczy się pozytywnym nastawieniem, albo modlitwą
Zdziwilabys się ilu osobom pomogło! #sarkazm.
G
gość _199
Gość
A ja znam ludzi którzy na nich głosuje. I wbrew pozorom to nie są stare babcie. To są kobiety, które mają córki w wieku rozrodczym, pamiętają komunę i mówią, jak ciężko wtedy było wychowywać dzieci, a teraz na nie dają.Też tak może być
frez.ja1987
To tylko pokazuje jak społeczeństwo mało wie o tym jak funkcjonuje budżet państwa. Skąd w nim środki, wypłacane w formie socjalu.A ja znam ludzi którzy na nich głosuje. I wbrew pozorom to nie są stare babcie. To są kobiety, które mają córki w wieku rozrodczym, pamiętają komunę i mówią, jak ciężko wtedy było wychowywać dzieci, a teraz na nie dają.
B
BBP
Gość
Jeszcze bardzo polecam ten artykuł: Link do: Dzieci z końca kolejki. To one umierają, nie zaznawszy miłości
Oprócz tego w tej ustawie o rejestracji ciąż jest też zapisek o rejestracji np. wkładek antykoncepcyjnych jest tam taki zapisek "informacje o wyrobach medycznych zaimplantowanych u usługobiorcy" - tu całość jak ktoś ma mocne nerwy https://legislacja.rcl.gov.pl/docs//516/12353100/12827852/12827853/dokument529271.pdf
Przerażajace.
Co do pierwszego artykułu to uzupełniłabym jeszcze o to, że delegalizując adopcje zagraniczne odebrano części tych dzieci jakakolwiek szansę na poprawę warunków życia.
Ciekawe, do czego posłuży rejestr wkładek ?
reklama
B
BBP
Gość
Terlikowscy wymodlili sobie ciążeTak znam to z autopsji. A niepłodność leczy się pozytywnym nastawieniem, albo modlitwą