No długo i namiętnie się modlili bo aż piątka tych małych Terlikowskich jest.Terlikowscy wymodlili sobie ciąże
Patrz a Ja się nie modliłam i tez mam
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
No długo i namiętnie się modlili bo aż piątka tych małych Terlikowskich jest.Terlikowscy wymodlili sobie ciąże
Gdzie można poczytać na temat tego finansowania przez rząd Holenderski? To już weszło czy dopiero ma wejść?
Ja zdecydowanie będę prowadziła kolejną ciążę na Czechach.Ale za to rejestr ciąż przeszedł. Zabrakło 2 głosów do odrzucenia projektu
A ja w Polsce. Jakie to ma znaczenie, gdzie tą ciążę prowadzimy?Ja zdecydowanie będę prowadziła kolejną ciążę na Czechach.
Bo w Polsce wszedł rejestr ciąż, a nie zamierzam się tłumaczyć jeżeli w przyszłości stracę ciszę.A ja w Polsce. Jakie to ma znaczenie, gdzie tą ciążę prowadzimy?
nie ważne ze całe żyje w ośrodku opiekuńczym, w innym kraju jeszcze rodzic ubralby je w tęczowe ubranko i co wtedy?Przerażajace.
Co do pierwszego artykułu to uzupełniłabym jeszcze o to, że delegalizując adopcje zagraniczne odebrano części tych dzieci jakakolwiek szansę na poprawę warunków życia.
Nie ma.A ja w Polsce. Jakie to ma znaczenie, gdzie tą ciążę prowadzimy?