katarzynak83
Majowe mamy'09
Wiki, domyślam się że Ci ulżyło! Ciesze się że to nie skaza! Szkoda że Ci lekarze tak mieszają w głowach A na ten brzuszek to może herbatka koperkowa pomoże? Pozdrawiam ciepło!
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Teraz tak sobie przypomniałam że kilka koleżanek mówiło mi że ich dzieci po Nanie HA mialo zatwardzenia Może zmień mleko na jakieś inne? Np bebilon HACo do brzuszka to problem zwiazany z kupka,gdyz maly nie moze zrobic od jakiegos czasu kupki ,prezy sie steka i to napewno wplywa na jego bole brzuszka...
no a ja właśnie robiłam owe testy po konsultacji z dwoma lekarzami - jedną tutaj w Irl, drugą w PlBarmanko,mój starszak nie miał robionych testów bo aIergoIog nie widziała sensu w ich robieniu.Powiedziała,że testy nie są miarodane u takiego krasnaIa.
Barmanko,może cos sie zmieniło .W sumie to ja nie jestem na bieżąco z tematem aIergii. Mikołaj już prawie 2,5 roku nie był u aIergoIoga.no a ja właśnie robiłam owe testy po konsultacji z dwoma lekarzami - jedną tutaj w Irl, drugą w Pl