barmanka79
Deus Dona Me Vi
ja robiłam testy z krwi ;-) i o takich testach rozmawiałam z nią...Barmanko, wiem ze w Pl taniej ale ja do Pl nie mam szans wybrac sie w najbliższym czasie wiec musze udac sie do dr.Baranowskiej i to 2,5 h od mojego miejsca zamieszkania(nie jestem z Dublina) ,a dziwne bo pani dzis jak dzwonilam mówiła ze robi sie testy skórne i wynik jest odrazu wiec niewiem juz teraz..a powiedz,czy ta alergolog jest dobra?pomaga,przepisuje jakies masci na zmiany skórne?i dokladnie wywiad przeprowadza
(zresztą - jak robisz skórne testy no to nie da się inaczej jak tylko od razu, na miejscu, odczytać wynik ;-))
jak dla mnie ona jest ok, tyle tylko że trzeba ją "ciągnąć za język" tzn to ty musisz prowadzić rozmowę, to ty musisz wiedzieć o co się pytać, to ty musisz zadawać pytania
jest dobrym alergologiem (nie przepisuje pochopnie sterydów czy niepotrzebnych leków, poprowadzi ci dziecko), ale niestety --() wizyta nie przebiega w stylu - siadasz na krzesło i mówisz do niej - no to niech mi pani wszystko powie co i jak
ja zawsze szłam do niej z pytaniami zapisanymi na kartce, a i po wizycie często gęsto dzwoniłam jeszcze do niej na kom bo coś tam jeszcze mi się przypomniało