reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Skaza białkowa :((((

temat Skazy Białkowej, czy też chęci odstawienia nabiału przez karmiące mamusie przewija się ostatnio przez nasze forum....
na prośbę Agi, oraz w celu uporządkowania tematu otwieram nowy wątek.
proszę o wpisywanie swoich uwag, spostrzeżeń, diety, przepisów - jednym słowem wszystkiego co mogło by się nam przydać w tych ciężkich chwilach ...
Witam..jestem tutaj nowa dolaczylam do forum bo u mojej 9 tygodniowej córci jest podejrzenie alergii na mleko krowie..ponad dwa tygodnie temu pojawiły się u córci w kupce pasma krwi ze sluzem..wyladowalysmy w szpitalu i postawiono diagnoze skazy bialkowej. Trochę o niej poczytałam i u nas póki co żadnych zmian skórnych nie ma tylko te kupy...nie ulewa nie wymiotuje przybiera na wadze myślę że dość dobrze..karmię piersią więc lekarze zalecili diete eliminacyjna. Stosuję ja od 2 tygodni zrezygnowałam też z jajek ale póki co zdarza mi się zjeść np makaron czy pierogi np ruskie bez sera.ta dieta kosztuje mnie strasznie dużo nerwów bo czasami sama nie wiem co mogę a co nie..to zakichane mleko jest praktycznie we wszystkim..najgorsze że muszę gotować sobie i osobno rodzince a to jest mega trudne przy dwulatku i niemowlaku.mam nadzieję że znajde tutaj wsparcie bo chce karmić jak najdłużej nie robiąc krzywdy dziecku..poczytałam wasze wątki i myślę ze z waszych porad i przepisów skorzystam napewno...moje pytanie na poczatku to takie.czy są mamy dzieci u których skaza też objawiła się ta krwią w kale a jeżeli tak to jak długo się utrzymywała od zastosowania diety...z góry dziękuję za pomoc
Witam..jestem tutaj nowa dolaczylam do forum bo u mojej 9 tygodniowej córci jest podejrzenie alergii na mleko krowie..ponad dwa tygodnie temu pojawiły się u córci w kupce pasma krwi ze sluzem..wyladowalysmy w szpitalu i postawiono diagnoze skazy bialkowej. Trochę o niej poczytałam i u nas póki co żadnych zmian skórnych nie ma tylko te kupy...nie ulewa nie wymiotuje przybiera na wadze myślę że dość dobrze..karmię piersią więc lekarze zalecili diete eliminacyjna. Stosuję ja od 2 tygodni zrezygnowałam też z jajek ale póki co zdarza mi się zjeść np makaron czy pierogi np ruskie bez sera.ta dieta kosztuje mnie strasznie dużo nerwów bo czasami sama nie wiem co mogę a co nie..to zakichane mleko jest praktycznie we wszystkim..najgorsze że muszę gotować sobie i osobno rodzince a to jest mega trudne przy dwulatku i niemowlaku.mam nadzieję że znajde tutaj wsparcie bo chce karmić jak najdłużej nie robiąc krzywdy dziecku..poczytałam wasze wątki i myślę ze z waszych porad i przepisów skorzystam napewno...moje pytanie na poczatku to takie.czy są mamy dzieci u których skaza też objawiła się ta krwią w kale a jeżeli tak to jak długo się utrzymywała od zastosowania diety...z góry dziękuję za pomoc
nie wiem czy w odpowiednie miejsce wstawiłam mój tekst..

reklama
Do góry