Mam pytanko czy ktoras sie orientuje czy "tryskajace stolce" sa objawem alergii. Maly dostawal debridat bo mial problemy ze zrobieniem kupki, wczoraj rano dostal ostatnia dawke, a dzis pojawily sie tryskajace stolce i duzo jak na razie od rana zrobil juz 6 kupek :-(. Odstawilam debridat bo zaczal wczoraj juz normalnie sie zatwiac. Pupke ma juz tak odparzona ze bez przerwy placze:-( Pomocy
reklama
dziuneczka
Fanka BB :)
owca kurcze to niedobrze ze az 6 i w dodatku tryskające
-mnie sie wydaje ze to objaw alergii,a są zielone,ze śluzem? moze mleko mu nie słuzy?rozszerzasz mu już diete?

Nie sa dzielone, w zasadzie barwy normalnej tylko troche bardziej zadkie. Diety nie rozszerzalismy jeszcze, mleko dostaje bebilon pepti od czwartku, obawiam sie ze to antybiotyk go uczulil bieze go od piatku :-( Dostal jeszcze wysypki na brzuszku, najwyzej nie dam mu juz tego antybiotyku dzis a rano polece do lekarza...
katarzyna_s
Mamusia Weroniczki
dziewczyny, co jesc jak dziecko oprocz skazy ma alergie na gluten????!!!!????Julka jest baaardzo wrazliwa na wszystko i tak oto ja moge jesc: ziemniaki, ogorka swiezego, ryz,kasze prazona, chleb WASA kruchy(ale tylko we fioletowym opakownaku),parowki, piersi kurczaka pieczone, niektore poledwice(np sopocka), takie kielbasy jak krakowska, wiejska,nie majace w skladzie mleka w zadnej postaci i owoce: jablka i banany.Moja mala je mus z jablek i bananow i ziemniak z marchewka. do tego cyc.
znow Ja wysypalo OKROPNIE, czy wiecie czy coz z wypisanych powyzej jest zakazane przy nietolerancji glutenu?nie moge znalesc na necie co jesc bezglutanowego
Nie wiem czy parowki albo kasza albo chleb wasa nie zawierlay glutenu i dlatego ma wysypke znowu
czy dzieci ze skaza od czasu do czasu wysypuje po prostu?mozna temu zapobiec?czy tylko jak ja cos nie tak zrobie?ja juz nie wiem na czym bede niedlugo zyla.........
znow Ja wysypalo OKROPNIE, czy wiecie czy coz z wypisanych powyzej jest zakazane przy nietolerancji glutenu?nie moge znalesc na necie co jesc bezglutanowego

czy dzieci ze skaza od czasu do czasu wysypuje po prostu?mozna temu zapobiec?czy tylko jak ja cos nie tak zrobie?ja juz nie wiem na czym bede niedlugo zyla.........

dziuneczka
Fanka BB :)
katarzyna_s mnie sie wydaje ze kasza jeczmienna i gryczana to sa kasze glutenowe..wiec moze po tym ma wysypke?
reklama
barmanka79
Deus Dona Me Vi
dokładnie :-Dzieci z atopowym zapaleniem skóry sypie czasami bez powodu w jesieni są bardzo częste zaostrzenia spowodowane wilgocią lub suchościa powietrza