Witajcie Kochane! ja tylko na sekundkę, więc prosto do Was, skazańców. Majowych to chyba już nie nadrobię, nawet jeśli wreszcie znajdę więcej czasu by usiąść...
Barmanko ciasto w cieple trzymasz, tak jak drożdze, pod ściereczką. Tyle czasu, żeby choć troszkę urosło. Wtedy do piekarnika niezbyt gorącego wkładasz i podkręcasz do max 160 stopni, pieczesz na złoty kolor, nie patrzyłam nigdy na zegarek. Smacznego!
:-)
M@dz1@ u alergologa nic nowego... Za to dzwoniliśmy do tej alergolog w Sopocie i znależliśmy się na liście rezerwowej
Nowi pacjenci trafiają właśnie na tą listę, bo jest tylu stałych... Mam nadzieję, że oddzwonią... Kurczę, o dobrego alergologa faktycznie ciężko!
Niusy:
-Mati ma 1 ząbka!:-)
-Dziś Mateuszkowe imieninki
-Łososia nie możemy jeść...
-W cyckach przypływ, Nutra odstawiony
- nie zapeszam...
-Mąż na diecie i muszę mu przygotowywać 4 posiłki dziennie wg przepisów dietetyka (np sałatka z tuńczykiem, zupa z cukinią, zrazy wołowe... MASAKRA same zakupy zajmują min. godzinę a co dopiero gotowanie, tym bardziej, że sobie muszę gotować co innego..). Mam teraz dwóch księciów do obsłużenia...
M chce schudnąć aż 30kg!
Twardy jest co? 3majcie kciukaski!
-Zamykam swój gabinet kosmetyczny aby być Mamą i Żoną na cały etat (albo raczej trzy etaty...)
-M otwiera swoją firmę, żeby było na pieluchy
-Mam urwanie głowy, padam jak kawka i za Wami bardzo tęsknię!