Ja uważam, że nie powinnaś. Podobno prowokacje w diecie można robić dopiero po 6 miesiącu życia dziecka. Skoro tak długo męczyłyście się z wysypką, tak bardzo malutką swędziało to po co jej to znowu fundować?Saro i jak po wizycie u lekarza?? U nas od wczoraj znaczna poprawa na twarzy -zastanawiam się czy to zasługa maści czy kropelek... Niby lekarz powiedział, ze jak krostki zejdą mam sprobować zjesc kilka lyżeczek jogurtu naturalnego,ale się boje... JAK myslicie powinnam??
Saro Gaba nie toleruje kurczaka, może Mati też? Jestem z Was dumna, że już nie dokarmiacie i dajecie sobie radę! Dietka nie jest taka zła, prawda? :-)
Adusia jak mała zniosła pożegnanie z cycusiem? To cudownie, że w końcu ma normalne kupki, tak myślę, że Konstancja chyba jest najbardziej uczulona spośród naszych skazańców... Mam nadzieję, że teraz będzie już tylko lepiej. Lista tolerowanych produktów wcale nie jest krótka! :-)
Barmanko a co u Was?
U nas w sumie bez zmian, mała teraz wygląda ładnie choć po próbie z soją było kiepsko. Chciałam jej wprowadzić butelkę - Bebilon Pepti, mała słabo przybiera na wadze, mnie bardzo wypadają włosy, teraz jestem chora, mam zapalenie zatok i anginę ropną. Chciałam trochę odpocząć, zregenerować się. Niestety, Gaba nie chce niczego z butelki, ani mojego mleka, soczków ani pepti... :-( Cóż począć....