Witam dziewczyny od dwóch dni mnie tu nie byo staram się was nadrobić jutro idziemy do lekarza ma być szczepienie ale nie wiadomo czy na pewno bo Panie dr przez tego gronkowca sie waha> U nas ze skórą raz lepiej raz gorzej alergolog powiedziała że to wcale nie musi być alergia dziecko nie ma płaszcza tłuszczu na skórze i podrażnia je jego pot . Powiedziała żeby nie szukać alergii na siłe bo jak nikt od nas nie ma to nie koniecznie Kamil też ma wczoraj zrobiłam mu jedną butelke z bebilonem pepti i hmm coś wyszło ale czy od tego to nie wiem spróbuje jeszcze dziś zobaczymy
Kamilek jest już po spróbowaniu marchewki której za nic nie chce jesc soku jabłkowego i marchewkowego dałam mu też kaszke łyżeczka ale będę musiała podawać ja inaczej bo łyżeczka jest be . Co do wagi to z tym mamy nadal problem Kamilek ostatnio bardzo słabo je musze się męczyć żeby zjadł a później i tak ulewa także jak narazie jesteśmy kg na minusie od tamtego tygodnia

jutro wymusze na tej kobicie nutrition czy jak to sie nazywa. Mamasmud jak maleństwo?
Sara wytrwałości życze
Barmanka Ty widze że coraz lepiej sobie radzisz gratuluje

A reszta dziewczyn współczuje ale damy rade tym małym skazańcom :-)