barmanka79
Deus Dona Me Vi
sara, ja nie natłuszczam oliwką - to było pierwsze zalecenie naszej alergolog by ją odstawić
. używam diprobase, ciężko rozsmarować ale jest rewelacyjna, szczególnie na główkę (bo po oliwce zaraz na drugi dzień powracała nam ciemieniucha!!!). ostatnio jeszcze odkryłam balsam z Oilatum Junior (kilka postów wyżej wklejałam zdjęcie tego balsamu), bardzo łatwo się rozprowadza, wydajne, tylko zapach mnie troche drażni
do kąpieli używamy Oilatum.
o tej maści cholesterolowej też słyszałam że dobra, tak samo z kąpielą w krochmalu - ale sama tego nie stosowałam
adusia, a dlaczego najpierw podajesz kilkuskładnikowe obiadki? broń boże ja się nie czepiam, tylko ja zawsze myślałam że najpierw podaje się jednoskładnikowe produkty, a dopiero potem te wieloskładnikowe...

o tej maści cholesterolowej też słyszałam że dobra, tak samo z kąpielą w krochmalu - ale sama tego nie stosowałam

adusia, a dlaczego najpierw podajesz kilkuskładnikowe obiadki? broń boże ja się nie czepiam, tylko ja zawsze myślałam że najpierw podaje się jednoskładnikowe produkty, a dopiero potem te wieloskładnikowe...