reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Skąd jesteśmy?

Witam wszystkie przyszłe mamusie! My jesteśmy z Zagłębia. Dokładnie Dąbrowa Górnicza. Sympatika - całkiem blisko siebie mieszkamy!

reklama
No to, wreszcie ktos z Gdyni :laugh:!!! Na ulicach tyle zaokraglajacych sie brzuszkow a na stronie bylam tylko ja... czesc Rosa!!!

Anulka - całkiem blisko siebie mieszkamy i całkiem blisko siebie rodzimy - w odstępie 3 dni;) Pozdrawiam Ciebie i wszystkie styczniówki. Wróciłam w piątek znad morza - cały tydzień lało i wiało. Nie miałam więc dylematu czy się opalać:) Za to dzidek nawdychał się ze mną jodu, najadł rybek (swoją drogą jak to jest, że nad morzem ryby są droższe niż na Śląsku;). Cały tydzień ombacywałam też brzuszek starając się poczuć jakieś ruchy - podobno już można poczuć. Ja jakoś nie jestem w stanie. A Wy? A w ogóle to jakie to uczucie - to pytanie dla tych mam, które już rodziły? Podzielcie się tajemną wiedzą:)

sympatika: Ja przy pierwszej ciąży czułam ruchy dopiero w 19 - 20tyg. Teraz mój maluszek wariuje od przełomu 12-13 tyg. Poczekaj cierpliwie jeszcze trochę! To naprawdę niesamowite uczucie! Jak poczujesz pierwsze ruchy to naprawdę, tak w stu procentach czujesz się już mamą! Ciężko to opisać, musisz poczekać i sama sprawdzić!

Witam mamuśki.Upalna stolica się kłania i pozdrawia wszystkie brzuszki :D. Mój już się okrągli coraz bardziej a robalek ma już 12 cm, rośnie jak na drożdżach :)

Sympatika, pozdrowienia dla bylej Gliwiczanki od obecnej Gliwiczanki :) Ale dobrze, że pozostałaś na Ślasku ;) pozdrawiam wszystkie :) :)

kłania sie Olsztyn, dzisiaj okropnie deszczowy i wietrzny, ale zapewne taka aura w całej Polsce

reklama
Do góry