reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

wpadka

Cześć dziewczyny
Ostatnio 5 czerwca wprawialiśmy z partnerem sex bez zabezpieczenia aczkolwiek przed pierwszym włożeniem dokładnie wytarłam mu członka i później 2 razy włożyliśmy go we mnie i następnie sutuacja sie powtarzała około 3 razy(po kazdym włozeniu wycierałam mu dokładnie prejakulat ktory sie wydobywał) Dodam że owulacje miałam 2 dni po ( test owulacyjny dzień po pokazywał jedna mocniejsza kreske a druga mniej czerwona a 2 dni po test owulacyjny byl pozytywny) czyli najprawdopodobniej owulacje miałam 7 czerwca. Razem z chłopakiem nie jestesmy jeszcze gotowi na dziecko. Myslicie ze są sznase? dodam ze partner nie był blisko dojścia
Zrobiłaś mi dzień 🤣🤣

reklama
Witam nie wiem czy mam zwidy ale pod światło widzę druga kreseczkę chyba że to fabryczna test 11 dpo. Możliwe że jest jeszcze za wcześnie ?
Jutro mam wizytę u ginekologa miałam robiona cytologie 3 tygodnie temu ponieważ mialam skapa miesiaczke i dopiero kazał przyjść mi na usg dopochwowe jak przyjdą wyniki . Nie wiem co o tym sądzić

Załączniki

• 20240613_154329.jpg
    20240613_154329.jpg
    1,4 MB · Wyświetleń: 106
  • 20240613_165752.jpg
    20240613_165752.jpg
    533,1 KB · Wyświetleń: 108
Witam nie wiem czy mam zwidy ale pod światło widzę druga kreseczkę chyba że to fabryczna test 11 dpo. Możliwe że jest jeszcze za wcześnie ?
Jutro mam wizytę u ginekologa miałam robiona cytologie 3 tygodnie temu ponieważ mialam skapa miesiaczke i dopiero kazał przyjść mi na usg dopochwowe jak przyjdą wyniki . Nie wiem co o tym sądzić
Jest zalany albo stary i zaschnięty. Także nieważny. Widać fabryczną.

kreska fabryczna.

Witam może zacznę od początku bylam na wizycie u ginekologa na usg dopochwowym wizyta kontrolna 3 dni przed skapa miesiaczka stwierdził ze wszystko jest ok ze ostatnia miesiaczka byla 3 tyg i nie widzi nic niepokojacego cytologia tez ok stosujemy z mężem stosunek przerywany kochaliśmy się w dni owulacji od owulacji do dziś mam cały czas podwyższona temperature 37.2 12 dpo robiłam test wyszedl negatywny 13 dpo dostalam skapa miesiaczke która trwała niecałe 3 dni zastanawia mnie jedno dlaczego w 2 dniu skąpej miesiaczki jak badałam szyjke macicy jest ona wysoko miękka ale zamknieta powinna być otwarta skoro plamie czy mozliwe ze test wyszedl negatywny a jestem w Ciazy ? I w dodatku ciągnięcie w dole brzucha pracuje ciężko fizycznie i się boję

Witam może zacznę od początku bylam na wizycie u ginekologa na usg dopochwowym wizyta kontrolna 3 dni przed skapa miesiaczka stwierdził ze wszystko jest ok ze ostatnia miesiaczka byla 3 tyg i nie widzi nic niepokojacego cytologia tez ok stosujemy z mężem stosunek przerywany kochaliśmy się w dni owulacji od owulacji do dziś mam cały czas podwyższona temperature 37.2 12 dpo robiłam test wyszedl negatywny 13 dpo dostalam skapa miesiaczke która trwała niecałe 3 dni zastanawia mnie jedno dlaczego w 2 dniu skąpej miesiaczki jak badałam szyjke macicy jest ona wysoko miękka ale zamknieta powinna być otwarta skoro plamie czy mozliwe ze test wyszedl negatywny a jestem w Ciazy ? I w dodatku ciągnięcie w dole brzucha pracuje ciężko fizycznie i się boję
Schizujesz. Nie jesteś w ciąży.

Do góry