reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Skąd jesteśmy?

ALEKSA!!!JA OBECNIE MIESZKAM W PUCKU I TAM TEŻ BEDE RODZIĆ A TO NIE DALEKO!!!!!!!!! ALE CZĘSTO POMIESZKUJE TEŻ W GDYNI WIĘC I SZPITAL W REDŁOWIE JEST MI BLISKI :mad: WOLE JEDNAK NIE KRAKAĆ BO WOLE RODZIĆ W PUCKU!!! :laugh:
POZDROWIONKA MAMUŚKI!!!!!

reklama
Cześć Martka!!!
Wiele dobrego słyszałam o Pucku,jeśli chodzi o porodówke.Nie wiem jak jest w Gdyni. Ja będę rodzić w Wejherowie bo mam najbliżej.
A na kiedy masz termin? Bo ja na 21 stycznia.
Pozdrawiam
gg 6394397

TERMIN MAM NA 9 STYCZNIA ALE NIGDY NIC NIE WIADOMO!!! :laugh:

NA TEMAT SZPITALA W PUCKU TO SŁYSZAŁAM DUŻO DOBREGO A NA TEMAT SZPITALA W REDŁOWIE TO SAMA MOGĘ POWIEDZIEĆ PARE NIEZBYT MIŁYCH SŁÓW BO PRZELEŻAŁAM TAM NA ODDZIALE SEPTYCZNYM MIĘDZY 11 A 12 TYGODNIEM CIĄŻY PIĘĆ DNI I GDYBY NIE NA PRAWDE MIŁE I OPIEKUŃCZE PIELĘGNIARKI TO BYŁBY ON ZUPEŁNIE SPALONY W MOICH OCZACH!!!! DO DNIA DZISIEJSZEGO NIE WIEM CO MI WTEDY BYŁO A PRZY WYPISIE ŻADEN GINEKOLOG MNIE NIE ZBADAŁ TYLKO JEDEN TAKI STARY PRYK STWIERDZIŁ ZE WSZYSTKO JUŻ OK! NIE WIEM, MOŻE WYCZYTAŁ TO Z MOICH OCZU ;D !!!

ALE O SZPITLU W WEJHEROWIE TEŻ SIE DOBRZE MÓWI!!!!!!

POZDROWIONKA

Ja rowniez mam zamiar rodzic w Wejherowie,termin mam na 3-go stycznia.A co do szpitala w Redlowie,to mam takie samo zdanie jak martka na oddziale ginekologi septycznej bylam dwa razy,w 21szym i 23 tygodniu.PORAZKA!!!

MY TEż ZE STOLICY ;)

WIDZE ZE JEST NAS TROCHE MOZE JAKOS SIE SPOTKAMY Z NASZYMI MALUSZKAMI
url=http://lilypie.com]
8wCS.jpg
.png
[/url]

reklama
Do góry