reklama
justyna
Fanka BB :)
Slowiczku tu jest cos o śniadaniu
Śniadanie wielkanocne - NaWielkanoc.com Przepisy, zwyczaje świąteczne
tylko nie wiem czy wejdzie link jak nie to wpisać musisz
i tu tez
http://gotowanie.onet.pl/8549,206,wielkanocneprzysmaki.html
Śniadanie wielkanocne - NaWielkanoc.com Przepisy, zwyczaje świąteczne
tylko nie wiem czy wejdzie link jak nie to wpisać musisz
i tu tez
http://gotowanie.onet.pl/8549,206,wielkanocneprzysmaki.html
słowiczek
mama pisklaczków
oooooo, dzięki!!!
wieczorkiem posiedzę i czego nowego poszukam.
wieczorkiem posiedzę i czego nowego poszukam.
żaneta28
Fan(ka)
macie jakies odlotowe przepisy na sałatki
agata806
Fan(ka)
Słowiczku - u nas w domu na śniadanko wielkanocne zawsze są wędlinki, pasztet (często domowy ale nie zawsze), koniecznie grzybki marynowane, chrzan, chrzan ze śmietaną. Do tego jakaś sałatka ale bez szaleństw. To co w koszyczku. Jajek innych już nie robimy, co najwyżej z majonezem. Teraz jak patrzę to raczej skromne to śniadanie ale jakoś nigdy tego tak nie odbierałam.
Wiem, że w niektórych stronach Polski na śniadanie jest jeszcze barszcz biały ze śmietaną. Ale u nas nigdy nie było czegoś takiego.
Wiem, że w niektórych stronach Polski na śniadanie jest jeszcze barszcz biały ze śmietaną. Ale u nas nigdy nie było czegoś takiego.
gaga
uzależniona
agata to dokłądnie tak jak u nas takie własnie śniadanko, zawsze jest też sałatka jarzynowa no i to co u ciebie :-)
a u nas imieniny Majkowe wypadają w lany poniedziałek, a mieliśmy w planach mordy wyżywić w gościach i w domu za wiele nie robić a tu zong
zatem poproszę jakieś przepisy na sprawdzone i dobre tanie mazurki
a u nas imieniny Majkowe wypadają w lany poniedziałek, a mieliśmy w planach mordy wyżywić w gościach i w domu za wiele nie robić a tu zong
zatem poproszę jakieś przepisy na sprawdzone i dobre tanie mazurki
słowiczek
mama pisklaczków
dzięki za odp.
to co zaplanowałam to też wygląda tak samo...
sałatka warzywna, wędlina, jajka faszerowane, pieczona biała kiełbaska, drożdżowy wieniec wielkanocny ( mam zamiar upiec :-)), jakieś rogaliczki ( słodkie) może żurku?
I muszę od mamy ściągnąć przepis na serową roladę...mniam...
to co zaplanowałam to też wygląda tak samo...
sałatka warzywna, wędlina, jajka faszerowane, pieczona biała kiełbaska, drożdżowy wieniec wielkanocny ( mam zamiar upiec :-)), jakieś rogaliczki ( słodkie) może żurku?
I muszę od mamy ściągnąć przepis na serową roladę...mniam...
agata806
Fan(ka)
Słowiczku - u nas w domu na śniadanko wielkanocne zawsze są wędlinki, pasztet (często domowy ale nie zawsze), koniecznie grzybki marynowane, chrzan, chrzan ze śmietaną. Do tego jakaś sałatka ale bez szaleństw. To co w koszyczku. Jajek innych już nie robimy, co najwyżej z majonezem. Teraz jak patrzę to raczej skromne to śniadanie ale jakoś nigdy tego tak nie obierałam.
Boshe ale ja pierdoły piszę miało być barszcz biały z białą kiełbasą.
A przy okazji znacie różnicę pomiędzy białym barszczem a żurkiem
słowiczek
mama pisklaczków
Agata chyba w przyprawach coś jest innego...tak do końca to ja nie wiem...ale jak gotuję zupke to zawsze mieszam barszcz biały z żurkiem (proszek z torebek) i wychodzi git smak...
reklama
Podziel się: