reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniówki 2016

Ale tu znowu cisza.Jak wam minely roczki dzieci?My dopiero pod koniec sierpnia skonczymy rok.A tak wyjechalismy na przedluzony dlugi weekend i super byla pogoda i odpoczynek od sprzatania i gotowania.Tyle ze mlody zachorowal na trzydniowke.I siostra szalala nad woda z mezem albo na basenie i innych imprezach a ja mu zbijalam goraczke w pokoju w hotelu.A tak to mamy w koncu zeby.Dwie dolne jedynki wyszly mu naraz.

reklama
Igi dalej bez zębów :)
Roczek spoko ale nie było dzieci więc tak troche dretwo. Jeden był synek koleżanki młodszy od mojego 2 Msc.

Napisane na PRA-LX1 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny jakie zabawki wasze dzieci dostaly na roczek? U nas imprezka za tydzien i nie mam pojecia co kupic malemu. Wiem, ze on nic nie rozumie jeszcze ale nie bedziemy miec duzo gosci wiec chcialabym zeby dostal cos ciekawego od nas :)

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

Hej,
U nas hitem okazał się motocykl z Vtech. Mikołaj dostał go od chrzestnego. My z mężem nic nie kupowalismy, bo urodziny ma we wtorek i stwierdziliśmy, że poczekamy i zobaczymy co dostanie od innych, żeby nie zdublować zabawek. Ale dostał tyle rzeczy, że nie wiem czy jest sens kupować więcej zabawek. Może coś symbolicznie na pamiątkę.

Napisane na SM-G800F w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnia edycja:
20170820_145407.jpg

O taki

Załączniki

• 20170820_145407.jpg
    20170820_145407.jpg
    65,5 KB · Wyświetleń: 492
Tylko moim zdaniem to dla dzieci które umią same stać.

Ostatnia edycja:
20170820_142454.jpg

Pochwalę się tortem, bo robiłysmy same z siostrą męża[emoji4] Na bazie cukru kokosowego. Mikołaj zjadł dwa kawałki, tak mu smakował [emoji16]

Załączniki

• 20170820_142454.jpg
    20170820_142454.jpg
    60,2 KB · Wyświetleń: 479
A i jeszcze podoba mu się stolik z klockami Mega Blocks z FP. On jest niski wiec i siedzące dziecko się pobawi. Mikołajowi sprawia ogromną radość burzenie budowli z klocków. Lubi klocki nosić i nimi stukać więc też polecam mimo że nic jeszcze nie buduje.

reklama
Effa, sliczny solenizant, piekny tort :)
my chyba tez nic wiekszego nie kupimy bo kupilismy wlasnie fotelik do auta i go dostanie :p dokupimy tylko taka dmuchana krowke lub konika na ktorym mozna siedziec i skakac bo to widzielismy u kolezanki i malej sie super podobalo ( chyba jej sie z placem zabaw kojarzy ;)
U nas na razie hitem sa takie drobne zabawki typu kubki z ikei plastikowe, samochodziki (tez z ikei), sortery no i najwiekszy przyjaciel czyli maskotka kroliczek ;) z grajacych to kierownica na wozek (jest troche spokoju na spacerze, chociaz wozek dalej parzy w tylek! ;)

Do góry