reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2016

reklama
U nas takze Malwina najlepiej lubi do zabawy to co zabawka nie jest. W ruch ida plastikowe miski i łyżki, uwielbia klucze z torebki mi wyciagac i chodzi z nimi po domu. Aaaa no i właśnie od kilki dni chodzi a jutro roczek! Ale to minelo szybko.
A jeszcze z zabawek to lubi samochod taki duzy z raczka u gory, pcha go i przenosi. Plus sorter z drewnianymi klockami i garnuszek na klocuszek.
Tort Mikolaja piekny!

Opytmistka gratulacje ja nadal czekam śmiga za jedną reke ze hoho a sama sie boi pare razy udało sie że przeszła od mojej siostry do mnie po 2,3kroczki ale sama sie nie umie odważyć. My roczek robimy pojutrze wiec zobaczymy jak będzie: ) Effa tort super, moja tez ogolnie lubi wszelkie samochody tylko brum brum ciągle by chciała nawet wsiada na nocnik i chce brum brum robic hehe nasza Wiki dostala juz od nas pieska co chodzi i szczeka ale na początku podeszla z dystansem. Bo to jednak hałas. Na urodziny od wiekszosci wiem@że dostanie kase wiec mama poszalała wczesniej i kupiła wózeczek nową spacerówke

Napisane na LG-K430 w aplikacji Forum BabyBoom

Dziewczyny błagam o pomoc. Poleccie mi jakieś sklepy online z ubrankami dla chłopców, ale żeby były na wesele. Szukam granatowe muszki i szelek. Najlepiej komplet. I nic nie mogę znaleźć [emoji17][emoji24]

Napisane na SM-G800F w aplikacji Forum BabyBoom

Mam pytanie do mam, ktore maja dwojke lub wiecej dzieci. Czy jest bardzo ciezko? Wiem, ze to moze glupie pytanie a odpowiedz jest oczywista ale zaczynamy sie zastanawiac nad drugim dzieckiem. Ja i tak siedze teraz w domu bo nie dostalismy sie do zlobka wiec akurat bym to wykorzystala. Poza tym sama jestem jedynaczka wiec wiem jak to jest. Ale z drugiej strony nie wyobrazam sobie latac za dwulatkiem i miec kolejne malenstwo :) eh ciezki temat. Chyba szukam jakichś argumentow zeby sie przekonac tak naprawde hehe :) dajcie znac dziewczyny tak szczerze

Wysłane z iPhone za pomocą Forum BabyBoom

reklama
Diana - da się wytrzymać, zależy jeszcze jakie dzieci ci się trafią, chociaż tego oczywiście nie przewidzisz ;)
Ja miałam pierwszą dwójkę z różnicą rok i 10mcy a teraz będzie rok i 7 mcy, bo jestem w 12 tc ;) do odważnych świat należy [emoji1] [emoji1]
Za to potem jest super bo dzieci mają wspólne tematy, razem dorastają, mają z kim się bawić, nie ciągną ciągle rodzica do zabawy, naprawdę rewelacja.
Nie czekaj, nie obawiaj się tylko do roboty ;)

Do góry