reklama
A
a_gosc
Gość
Odksztalcic się może jeśli będzie w jednej pozycji spać, leżeć. Moja siostra tak ma, moja mama próbowała ja inaczej układać ale się nie dało.
Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom
sierpniowka
Fanka BB :)
Asia ale lipa... dobrze , że wymienili.
Polcia Ignaś ma ksztaltna główkę wiec nie doradze. Są podobno specjalne poduszki do kształtowania.
Te poduszeczki to te motylki ? Ignas chyba taka ma z tego co pamietam ze snapa
beata0526
Uniwersalny jestem zadowolona, lekki. Mała dzisiaj przetestowala, jechała zadowolona, a potem usnęła, obnizylam jej i spała dalej. Podoba mi się, że jest leciutka i dzisiaj nie było problemu z wniesieniem jej po schodach nie zamieniłabym jej na żadną innąBeata w końcu wybrałaś ten kolor co my mamy ? Świetna jest nie ? [emoji41] ja jestem zachwycona mimo, ze my jeszcze używamy gondoli to staram się usypiać w tym wózku i lecimy do Polski z nim także będzie wielka próba [emoji23]
Agnes chodzi o to, ze te z wypustkami są cięższe moje wazy ponad 2 kg, nie pamietam dokładnie. Wypustki pomagają utwardzić brzuch i szybciej pozbyć się cm w tali i biodrach. Głównie chodzi o to obciążenie.
niunia102
Łoo zapomnialan o tym watku ale mam tu do nadrobienia chyba nie dam rady doczytac wszystkiego ale postaram sie byc na bierzaca [emoji6]
Sierpniowka beata fajny wozek my na razie jeszcze w gondoli i mam jeszcze zamiar w niej pojezdzic do marca albo troche dluzej [emoji6]
Polcia nie pomoge co do plaskiej glowki kuba spi na boku jednym badz drugim od urodzenia
Milej inspikojnej nocy zycze [emoji4]
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
Sierpniowka beata fajny wozek my na razie jeszcze w gondoli i mam jeszcze zamiar w niej pojezdzic do marca albo troche dluzej [emoji6]
Polcia nie pomoge co do plaskiej glowki kuba spi na boku jednym badz drugim od urodzenia
Milej inspikojnej nocy zycze [emoji4]
Napisane na SM-G920F w aplikacji Forum BabyBoom
reklama
AgnesAgnes
Polcia mój też ma troszkę splaszczona głowę. Ale on miał/ ma asymetrie. Mamy tak organizowax wszystko żeby jak najwięcej odwracal głowę w druga stronę. Czyli łóżeczko tak ustawione żeby podchodzić do niego z tej mniej lubianej przez niego strony. Ortopeda nawet mówił żeby najlepiej na przewijaku i lezaczku zasłonić lewa stronę aby niczego tam nie było co mogłoby go interesować.
Też słyszałam o tych poduszkach o których Mamakulka napisała. Tylko nie wiem czy dla naszych dzieci to nie za późno jak juz mają problem. Teraz chyba starać się żeby jak najwięcej leżeli główka w druga stronę odwrócona
Też słyszałam o tych poduszkach o których Mamakulka napisała. Tylko nie wiem czy dla naszych dzieci to nie za późno jak juz mają problem. Teraz chyba starać się żeby jak najwięcej leżeli główka w druga stronę odwrócona