reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniówki 2016

reklama
Dziewczyny na innym watku wyczytalam ze jak przed nick danej osoby wstawi sie @ to dostanie ona powiadomienie ze sie o niej wspomnialo i szybciej bedzie mogla odp.

Np. @Dordaw

n59y6iye227k1jnm.png

Hej, takie ostrzeżenie dla mam z W-wy. Pilnujcie maluchów żeby nie zachorowały [emoji46]

Moja siostra jest z niemowlakiem w szpitalu. Mówiła, że jest masakra. Panuje epidemia wszystkiego: zapalenie oskrzeli, płuc, ucha i rota. Dzieci leżą z rodzicami na korytarzach, bo nie ma miejsc w szpitalach. Dzwonili do 3!
Jej synek za 1szym razem wylądował z zapaleniem oskrzeli, w szpitalu zaraził się zapaleniem ucha, wylądowała drugi raz. Lekarka mówiła ze nie maja wolnych izolatek i prawdopodobnie będzie do nich musiała wrócić jeszcze kilka razy , bo z jednej rzeczy wylecza a w tym samym czasie złapie coś nowego.[emoji46]

No jest tragedia [emoji46]

Napisane na SM-G800F w aplikacji Forum BabyBoom
Biedne te dzieciaczki. Zamiast się wyleczyć to nowe choroby dostają :(

Beata gdzie kupiłaś? Jak to ten model który widziałam w necie to fajny:-). Ja jeszcze mojego wypcham do gondoli. Wybieralismy specjalnie jak największa. A wy już w spacerowkach ? Chce gondole jak najdłużej bo mogę wypiac i wnieść do przedszkola. A że spacerówki musze go wyjąć i trzymać na rekach. Niestety mój starszy nie jest skóry do samodzielnego i szybkiego ubierania po przedszkolu.
Mnie ominie radość kupowania wózka bo mam po starszym. Wózek 3w1 z porządnymi kołami i spacerówke parasole używana tylko na 2 wyjazdy nad morze.

Beata w końcu wybrałaś ten kolor co my mamy ? Świetna jest nie ? [emoji41] ja jestem zachwycona mimo, ze my jeszcze używamy gondoli to staram się usypiać w tym wózku i lecimy do Polski z nim także będzie wielka próba [emoji23]
Agnes chodzi o to, ze te z wypustkami są cięższe moje wazy ponad 2 kg, nie pamietam dokładnie. Wypustki pomagają utwardzić brzuch i szybciej pozbyć się cm w tali i biodrach. Głównie chodzi o to obciążenie.

Współczuję tym mamusiom w szpitalach, staram się teraz nie wychodzić z małym w miejsca w których są duże skupiska ludzi. A ja chciałam was ostrzec, jeśli wasze dzieciaczki jeżdzą w fotelikach recaro z bazą to wejdźcie na stronę producenta, jest program wymiany baz. Moja okazała się niestety właśnie z serii wadliwej, co prawda wymienili nam ją w ciągu 3 dni na nową jednak i tak jestem wściekła bo przez pół roku moje dziecko jeździło w tej wadliwej. Wybieraliśmy fotelik opierają się o testy bezpieczeństwa i daliśmy nie małe pieniądze, żeby Adaś jeździł bezpiecznie a tu taka niespodzianka. Zraziłam się do tej firmy kolejny fotelik napewno już nie kupię z recaro.

reklama
Asia ale historia normalnie szok i przegięcie!
A mam pytanie jak główki waszych dzieci? Moja już ma mniej płaską ale martwi mnie że z prawej ma bardziej wypukłą niż z lewej. A że ona tak późno zaczyna sie przewracać i wgl to głównie leży na plecach. No i śpi na plecach a wcześniej właśnie tą lewą sobie upodobała teraz już leży różnie i więcej na brzuchu ale czy to sie jej odkształci?

wniddf9hpcb059dp.png

Do góry