AgnesAgnes
Fanka BB :)
Mój mąż mało zajmuje się Filipem bo jak wraca do domu to bawi się z Kuba. Taki mamy trochę podział na dzieci. Filipa kapiemy razem. Później mąż sam Kubę ogarnia wieczorem no bo ja z Filipem jestem. On robi głównie zakupy, W weekend odkurza i myje podłogi, Czasami powiesi pranie, Rzadko wyprasuje. Rano szykuje Kubę do przedszkola i go zaprowadza. Ale to się rzadko zdarza bo w styczniu był chyba tylko 4 razy. Wiec mój dzień wygląda tak ze jestem z dwoma w domu no i sprzątanie, zmywanie, pranie, prasowanie I codziennie obiad jest na mojej głowie. Mąż wraca najczęściej ok 17 to je obiad i bawi się ze starszym. A od 18 zaczynają się kąpiele.
A propo wyznaczania mężom. Mówię mojemu ze wprowadze seler i por do mojej diety i ze ma kupić. Bo do tej pory robilam rosół tylko na marchewce, pietruszkę i mięsie ze względu na azs Filipa. Napisałam na kartce "warzywa na rosol". Wiecie co kupił? ;-P
A propo wyznaczania mężom. Mówię mojemu ze wprowadze seler i por do mojej diety i ze ma kupić. Bo do tej pory robilam rosół tylko na marchewce, pietruszkę i mięsie ze względu na azs Filipa. Napisałam na kartce "warzywa na rosol". Wiecie co kupił? ;-P