reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2016

Moja dzis była na spacerku ale u nas -4 takze nie źle była chyba z godzinke może niecałą. Spała ładnie. Wczoraj tez z babcią byla na pół godzinki i oki. Dopiero wieczorem niższa temperatuta.

wniddf9hpcb059dp.png

reklama
Middayjoy, mieszkam w okolicach Rzeszowa. Dzisiaj podobnie zimno jak wczoraj. Wg prognoz chyba w czwartek dopiero wyjdę z małą.
Coś się dzieje z nią dziwnego. Taka jest marudna w dzień, nie może zasnąć. Może to zęby... Albo brak świeżego powietrza:confused:

U nas dziś juz -8. Niby można spokojnie wyjść ale teraz za to ostrzegają przed smogiem. Wiec lepiej siedzieć w domu :( ale mnie to wkurza ze władze nic z tym nie robią, ludzie pala w piecach jakimś, za przeproszeniem, głównem a my wszyscy to wydychamy :(

ja tez juz dzisiaj mialam isc ale smog :/ jak mowia ze ludzie starsi i dzieci powinny zostac w domu to sie boje mala ciagac

Dziewczyny moja dzisiaj w nocy wstawala co godzine ..czy to moga isc jej zeby czy jak ? myslalam ze oszeleje normalnie z zegrakiem w reku od 1:20 budzila sie rowno co godzine.

reklama
Do góry