reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2016

No z tymi zębami to nic nie wiadomo. Moja marudzi i chce być ciągle noszona. Mi już kręgosłup wysiada. A co dalej:o:o? Pocieszam się tym, że w nocy całkiem nieźle śpi. Ale jak się obudzi, to nikt nie śpi, bo gada do siebie;-) ;).

reklama
W dzien spala normalnie jak zawsze. kurde moze ida bo taka markotna jest ale jak patrze na dziasla to nic nie widze nawet zaczerwienione nie sa a chyba powinny ?

Edit. paper a jaki to eksperyment ? :D

Ja mojej prawie w ogole nie nosze bo juz nie mam sily. Na szczescie od malego nauczona lezec i bawic sie sama :)

Optymistka, u mnie też nie było czerwonych dziąseł a kilka dni później u lekarza wyszło że ząbek wychodzi ;) A kilka dni wcześniej właśnie synek był bardzo marudny, najbardziej wieczorami i zaczęłam mu na noc smarować żelem dziąsła. (i tak w nocy się budził ale mniej)

staram sie, zeby miala tyle snu w dzien co potrzebuje i zobacze czy to wplynie na sen w nocy, polozona do lozeczka w dzien spi 15min czyli tyle co nic, potem zmeczona omija drzemki albo dosypia 30min a mi na brzuchu potrafi i godzine spac, takze zobaczymy jak mniej przemeczona bedzie spala, mam nadzieje, ze lepiej i powoli to naprostuje bo wpadlysmy w jakies bledne kolo niedospania np wczoraj bo bardzo zle przespanym dniu polozylam ja 19 bez problemu, obudzila sie 19:30 i bawilam sie w usypianie do 23 i tak przegralam i w koncu sie polozylam i dalam jej przy piersi zasnac, tak sie nie da zyc! wiec dzisiaj 4 drzemke zalicza na mnie, tak tez sie zyc nie da [emoji23] ale moze pomoze

Paper i ona za każdym razem jak na Tobie leży to długo śpi? Mój to tylko raz na mnie zasnął, jak po szczepieniu był w rozpaczy xD

tak bo jak sie budzi to lulam i zasypia spowrotem a w lozeczku jak sie budzi to od razu wrzask i nie ma opcji zeby dluzej pospala nie jest to jakas super metoda bo dzisiaj lacznie 4h spedzilam na lozku z zdretwialymi rekoma tulac zeby tylko spala [emoji23] ale juz doszlam do sciany nie wiem co mam robic, smiejemy sie, ze jej damy syrop mojego psa na przesypianie sylwestrowych fajerwerkow

Dziewczyny moja dzisiaj w nocy wstawala co godzine ..czy to moga isc jej zeby czy jak ? myslalam ze oszeleje normalnie z zegrakiem w reku od 1:20 budzila sie rowno co godzine.
Mój tak ma od 4 dni. Jeden ząb już wyszedł, drugiego na razie nie widzę i jestem zrozpaczona. Codziennie rano się budzę i spr z nadzieją, że może już [emoji47]

W nocy śpię 40 min i później 20 min nie. I tak w kółko od 4 dni. Wczoraj się poddaliśmy i daliśmy paracetamol więc zaczęło się później, przed 3. Dzisiaj się zmądrzymy i damy o 23 i mam nadzieje że podziała do 7.

Niestety druga drzemka dzienna też skrócona. Jego plan dnia mi się powoli sypie. A ja nie mam już sił. Od dzisiaj tak bolą mnie mięśnie karku, rąk i ramion, że cały czas leżę.

Szczerze? Życzę wam żeby te zęby jak najpóźniej były, bo u mnie to jest jakiś koszmar[emoji22][emoji22][emoji22]

Napisane na SM-G800F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry