reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniówki 2016

No z tymi zębami to nic nie wiadomo. Moja marudzi i chce być ciągle noszona. Mi już kręgosłup wysiada. A co dalej:o:o? Pocieszam się tym, że w nocy całkiem nieźle śpi. Ale jak się obudzi, to nikt nie śpi, bo gada do siebie;-) ;).

reklama
W dzien spala normalnie jak zawsze. kurde moze ida bo taka markotna jest ale jak patrze na dziasla to nic nie widze nawet zaczerwienione nie sa a chyba powinny ?

Edit. paper a jaki to eksperyment ? :D

Ja mojej prawie w ogole nie nosze bo juz nie mam sily. Na szczescie od malego nauczona lezec i bawic sie sama :)

Optymistka, u mnie też nie było czerwonych dziąseł a kilka dni później u lekarza wyszło że ząbek wychodzi ;) A kilka dni wcześniej właśnie synek był bardzo marudny, najbardziej wieczorami i zaczęłam mu na noc smarować żelem dziąsła. (i tak w nocy się budził ale mniej)

staram sie, zeby miala tyle snu w dzien co potrzebuje i zobacze czy to wplynie na sen w nocy, polozona do lozeczka w dzien spi 15min czyli tyle co nic, potem zmeczona omija drzemki albo dosypia 30min a mi na brzuchu potrafi i godzine spac, takze zobaczymy jak mniej przemeczona bedzie spala, mam nadzieje, ze lepiej i powoli to naprostuje bo wpadlysmy w jakies bledne kolo niedospania np wczoraj bo bardzo zle przespanym dniu polozylam ja 19 bez problemu, obudzila sie 19:30 i bawilam sie w usypianie do 23 i tak przegralam i w koncu sie polozylam i dalam jej przy piersi zasnac, tak sie nie da zyc! wiec dzisiaj 4 drzemke zalicza na mnie, tak tez sie zyc nie da [emoji23] ale moze pomoze

Paper i ona za każdym razem jak na Tobie leży to długo śpi? Mój to tylko raz na mnie zasnął, jak po szczepieniu był w rozpaczy xD

tak bo jak sie budzi to lulam i zasypia spowrotem a w lozeczku jak sie budzi to od razu wrzask i nie ma opcji zeby dluzej pospala nie jest to jakas super metoda bo dzisiaj lacznie 4h spedzilam na lozku z zdretwialymi rekoma tulac zeby tylko spala [emoji23] ale juz doszlam do sciany nie wiem co mam robic, smiejemy sie, ze jej damy syrop mojego psa na przesypianie sylwestrowych fajerwerkow

Dziewczyny moja dzisiaj w nocy wstawala co godzine ..czy to moga isc jej zeby czy jak ? myslalam ze oszeleje normalnie z zegrakiem w reku od 1:20 budzila sie rowno co godzine.
Mój tak ma od 4 dni. Jeden ząb już wyszedł, drugiego na razie nie widzę i jestem zrozpaczona. Codziennie rano się budzę i spr z nadzieją, że może już [emoji47]

W nocy śpię 40 min i później 20 min nie. I tak w kółko od 4 dni. Wczoraj się poddaliśmy i daliśmy paracetamol więc zaczęło się później, przed 3. Dzisiaj się zmądrzymy i damy o 23 i mam nadzieje że podziała do 7.

Niestety druga drzemka dzienna też skrócona. Jego plan dnia mi się powoli sypie. A ja nie mam już sił. Od dzisiaj tak bolą mnie mięśnie karku, rąk i ramion, że cały czas leżę.

Szczerze? Życzę wam żeby te zęby jak najpóźniej były, bo u mnie to jest jakiś koszmar[emoji22][emoji22][emoji22]

Napisane na SM-G800F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry