reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniówki 2016

Paper ja rzadziej smaruje bo mały ma zmiany na buzi i co chwilę myje ręce żeby mu nic nie podraznilo jeszcze bardziej. Ranki tez mam ale takie małe. Nieraz aż parę kropel krwi poleci.

reklama
Odkładałam małego 20 razy spał 10 minut Hahaha umrę dziś [emoji23] mój robił dwie nocki po 12 h , pracuje na dworze efekt taki ze właśnie dostał gorączki. Ja mam okres i krzyż wysiadł. Która mi strzeli w łeb ? [emoji23]

emoji23.png
:):sad:
Sorki coś mi się zawiesilo i nie mogę skasować tych emotikonek.
Sierpniowka wolałabym ci zrobić masaż. Pewnie by się przydal:). Szkoda ze na odległość nie można;)

Oh przydałaby się jak nic innego. Niestety takiej opcji jeszcze nie ma ale kto wie może za 100 lat. W tedy Kulka mogłaby wysłać mi herbatę która kiedyś obiecała [emoji39]

My już trzeci dzień w domu. Aktualnie -21st. Przyjechaly do nas brata córki, mała zachwycona.
W nocy jak się obudziła, to tak zrobiła jakby chciała mi dac buzi w policzek. Oczywiście otwartą buzia. Jakie to mile uczucie...

-21? O boszzz Kardula to skąd jestes? :szok:
Ja wczoraj wyszłam dosłownie na 5 minut bo mała się tak darla ze się bałam ze jakiegoś zapalenia płuc dostala. Dzis -10 i chyba zaraz zrobie podejście do spaceru. Ciekawe czy małej się pomysł spodoba ;)

U nas dziś było -15. Skorzystałam z takiej temaperatury i wymroziłam duże pluszaki starszego syna, kołdry, no i dywany wytrzepane na śniegu ;) . Ale na spacerze ani wczoraj, ani dziś nie byliśmy, mały miał drzemki w domu przy uchylonym oknie.

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry