reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2016

Papercut nie przejmuj się, w końcu każde dziecko rozwija się w swoim tempie, najwyraźniej Ninka będzie szczuplaczkiem ;) znam rodzeństwo (2 chłopców) obaj to straszne chuderlaki pomimo że jedzą. Po prostu taką mają ,,urodę". Pewnie i Ninka tak ma, ważne że nie ma niedowagi i że przybiera ;)

reklama
no ja sie cieszylam, ze do tych szczuplejszych nalezy, ona duzo je tylko caly czas sie rusza wiec sporo spala z tego co zjadla ale ta baba mi nagadala i troche sie zmartwilam szczegolnie ze wagowo jest miedzy 25 a 50 centylem a wzrostowo miedzy 50 a 75 edit poprzednio tak bylo teraz wzrost na 90 edit jeszcze raz teraz jak zerknelam do ksiazeczki do 2tyg temu obwod klatki miala 41 a teraz 40
Z tym mierzeniem szczególnie klatki to zależy jak która centymetr przyciśnie więc na to bym nie patrzyła

eh no dla mnie wczesniej bylo ok nawet na grubaska mi wygladala a teraz ta baba mi nagadala i sie martwie macam cycki ile mleka sie zbiera itp [emoji23] paranoja

peper niech ci maz cycki pomaca to moze chciaz paranoja ci przejdziehaha

860io7esy4a5nu3e.png

Ja sie ostatnio wkurzyłam jak poszłam do innej pediatry a ta mnie i męża jeszcze zaczęła nakłaniać abyśmy sie zaszczepili na krztusiec i cos tam jeszcze bo teraz dużo Ukraińców jest nieszczepionych w Polsce i łatwo sie zarazić. Nawet wypisała nam recepty i "kazała" przyjść do niej na szczepienie. Co chodzi o mała to powiedziała że na raz możemy wszystkimi szczepionkami, że to nie ma problemu jak się połączy sześć w jednym, Rotawirusy i pneumokoki. Ja rozdzielam wszystko, będę robić po swojemu. Głupie babsko przekupione przez firmy farmaceutyczne. Wszystkich po kolei przed nami i po nas namawiała na wszelakie szczepionki [emoji51]

Gdzie jesteście? Tak tu cicho...
Mamakulka ziemniaka sama gotowałaś, czy kupiłaś w słoiczku. Ja na razie daję ze słoiczków, ale za każdym razem coś innego i zjada coraz większe porcje ;).
A co do wagi Papercut to się nie przejmuj. Ja nie wiem, czy moja 6,5 kg waży i nosi jeszcze 62.

reklama
Do góry