reklama
Paper, nie przejmuj się, pediatrzy tacy są. Ja znalazłam jedna sensowna i się jej trzymam. Jak poszłam do innej bo małej się zaczęła biegunka to już miałam skierowanie do szpitala bo dopatrzyła się oznak odwodnienia, chociaż konsultowalismy jeszcze z 2 lekarzami w ciągu 2 dni i żaden się nie dopatrzył takowych i kazali nie panikować. A ja już prawie zawał na myśl o szpitalu. Tak jak w każdym zawodzie są specjaliści i "specjalisci"
Mi też się tak wydaje. Niby rozszerzanie diety jest po 6 mcu.no ja bym na twoim miejscu zostala przy mm chyba
Effa84
Fanka BB :)
My dzisiaj z małym byliśmy u neurologa. Wszytkie odruchy ma już prawidłowe, zero napięć. Koniec ćwiczeń [emoji1][emoji1][emoji1]
Napisane na SM-G800F w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-G800F w aplikacji Forum BabyBoom
Angelikaaa
Mamakulka, to dawaj znać jaka kupa po ziemniaku [emoji6].
Moja tez jest tylko na piersi i jest na 75 centylu, a chwilami nawet wyżej. Urodziła sie 3940 a półtora tygodnia temu ważyła 6830, wiec sobie wazy. Paper, ja to bym wolała aby moja mniej przybierała [emoji6]. Z mojej to sie taki grubasior robi i boje sie ze jakbym przeszła na mm to bedzie jeszcze mocniej przybierać
Moja tez jest tylko na piersi i jest na 75 centylu, a chwilami nawet wyżej. Urodziła sie 3940 a półtora tygodnia temu ważyła 6830, wiec sobie wazy. Paper, ja to bym wolała aby moja mniej przybierała [emoji6]. Z mojej to sie taki grubasior robi i boje sie ze jakbym przeszła na mm to bedzie jeszcze mocniej przybierać
papercut
no ja sie cieszylam, ze do tych szczuplejszych nalezy, ona duzo je tylko caly czas sie rusza wiec sporo spala z tego co zjadla ale ta baba mi nagadala i troche sie zmartwilam szczegolnie ze wagowo jest miedzy 25 a 50 centylem a wzrostowo miedzy 50 a 75 edit poprzednio tak bylo teraz wzrost na 90 edit jeszcze raz teraz jak zerknelam do ksiazeczki do 2tyg temu obwod klatki miala 41 a teraz 40
Mika06
To obwód klatki Nince się zmniejszył? dziwne
Trudno jest znaleźć dobrego pediatrę....wybrałam młodą babkę bo uznałam że będzie miała świeżą wiedzę, a ta na każde pytanie odpowiada wymijająco.
Dordaw ja też bym pozostała przy mm, sama tak dokarmiam i jest ok. W końcu te mleka teraz są tak robione by były wartościowe dla dzieci.
Ja sobie myślę co się stało że nikt się nie odzywa, patrzę a wszystkie na otwartym ;p
Trudno jest znaleźć dobrego pediatrę....wybrałam młodą babkę bo uznałam że będzie miała świeżą wiedzę, a ta na każde pytanie odpowiada wymijająco.
Dordaw ja też bym pozostała przy mm, sama tak dokarmiam i jest ok. W końcu te mleka teraz są tak robione by były wartościowe dla dzieci.
Ja sobie myślę co się stało że nikt się nie odzywa, patrzę a wszystkie na otwartym ;p
reklama