AgnesAgnes
Fanka BB :)
Mój jeszcze nie śpi. .. Wrrr. .. Może to skok? Ma 12 tygodni. A może tylko zwalam winę na te skoki. O chyba właśnie Zasypia. Jeszcze tylko przeboje z odlozeniem mnie czekaja
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
U mnie jest to samo. Jak Mikołaj wpada w "histerię " i zaczyna mnie odpychać i wyginać się, to też go odkładam, siedzę przy nim i mu śpiewam. Szybciej się wycisza, bo nie ma z kim "walczyć".Ja zauważyłam ze jak mała mocno marudzila probowalam na rekach ją usypiac i gorzej zasypiała niz jak teraz koło niej siedze lub leżę i daje jej rączkę do potrzymania. Szybciej zasypia i nie ma takiego wrzasku. Ale musze w pore zorientowac sie że śpiąca bo ona nie raz siedzi w bujaku i nagle marudzi bo zmeczona i jak dluzej tp potrwa to tym gorzej zasnąć.