Kayah
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ja podawałam Debridat, miałam conajmniej miesiąc ale po około 2 tygodniach przestałam bo miałam dosyć. Przed karmieniem Debridat, po karmieniu gastrotuss i rzuciłam w cholerę. Ale chyba pomogło bo potem odstawiłam Delicol i było ok. A na ulewanie pomogła dieta bezmleczna, jak ostatnio zjadłam ciaska na maśle znowu puszczał pawie, teraz rygorystycznie trzymam się diety i jest ok. Ulewanie najczęściej jest wynikiem przejadania się lub alergii, oczywiście jeśli w usg brzuszka wszystko jest ok.Ja pamiętam jak dziś moją pierwszą wizytę u ginekologa, to był 23.12 wtedy już boli Jaśkowe serduszko a test/y robiłam kilka dni wcześniej i był to dla mnie niezły szok... Jak mówi mój Grześ zamieniłam się w muzułmankę z chorobą sierocą.... Test zrobiłam dla spokoju bo byłam pewna, że niedługo dostane @. Teraz się z tego śmiejemy ale wyedy nie mogłam sobie wyobrazic tego że będziemy miec dziecko, dodam ze znaliśmy się aż 4 miesiące teraz pomimo wszystkich brzuszkowych problemow i nieprzespanych nocy nie moge sobie nawet wyobrazic żucia bez maluszka czy któraś z Was używała debridat? Wczoraj dostałam receptę od pediatry ma ponoc pomoc na brzuszek i refluks... Po ilu dniach powinna byc poprawa ? Miłego weekendu
Kiedy delicol zaczyna działać? Koleżanka ma problem brzuszków z dzieckiem i dziś dala pierwszy raz
No testy to byly chwile hehe
Mnie ciaza jeszcze dala zjeść w wigilię a potem drugi dzień świąt juz były przytulanki z kibelkiem
Kulko zależy, czasem już po kilku karmieniach widać różnicę a czasem dopiero po tygodniu.
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom