reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2016

To widzę, ze nie jestem sama [emoji23] sama wiadomość to wiadomo wspaniałe uczucie ale ciąża i poród masakra jakaś [emoji23] i ja właśnie chce mieć więcej dzieci i nie wiem jak to zrobię

reklama
Paper doskonale Cie rozumiem. U mnie tez ciezko bylo. W trakcie ciazy ciagle cos sie dzialo. W trakcie porodu po 18 godz malemu serduszko zaczelo zwalniac wiec skonczylo sie cesarka. Wsxystko w ogromnym pospiechu. Dla mnie to bylo traumatuczne przezycie, straszny stres. Zaraz po porodzie myslalam sobie ze koniec i ja wiecej dzieci na pewno miec nie bede bo drugi raz nie mam zamiaru przez to przechodzic. Ale minely juz 2 miesiace i pomalu zapominam to co bylo zle. Tylko dobre momenty zostaja w pamieci[emoji3]

Napisane na LG-H811 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja najpóźniej zrobiłam test Kulka. Było to już w styczniu. Bo ja to zupełnie w ciąże nie wierzyłam.Dostałam pierwszy okres po prawie dwóch latach w listopadzie przez to ze piersią karmilam córeczkę (w sumie juz niewiele i glownie w nocy).I sie nie spodziewałam ze się uda za pierwszym razem.Ale udało się.Dwie grube kreski wyszły,radość ogromna.Powiedziałam mężowi. Coreczce, rodzicom powiedzieliśmy dużo później. Do gina poszłam w 7 tygodniu,serduszko już biło.Marzenie się spełniło.I teraz mamy parke :dziewczynkę prawie trzy letnia i malutkiego chlopczyka.

Napisane na SM-J100H w aplikacji Forum BabyBoom

Kurde jak kompletnie mi pamiętam który to był grudzień jak robilam test[emoji53] ale chyba coś mi się kojarzy ze chwilę przed świętami wiem że na Sylwestra na pewno już wiedziałam o ciąży bo już mi się odechcialo imprez wszelakich i siedzieliśmy w domu...

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

Kurcze, ze Wu pamiętacie kiedy testowałyście. Ja pamiętam, ze jakoś w grudniu, ale kiedy dokładnie to za cholerke sobie nie przypomnę. Ale z niecierpliwością czekałam na bicie serduszka żeby się utwierdzić , ze wszystko jest w porządku:)
Tez miałam to szczęście, ze za pierwszym razem sie udało i z synem i z córką. A niektórzy na prawdę długo walcza...

Paper doskonale Cie rozumiem. U mnie tez ciezko bylo. W trakcie ciazy ciagle cos sie dzialo. W trakcie porodu po 18 godz malemu serduszko zaczelo zwalniac wiec skonczylo sie cesarka. Wsxystko w ogromnym pospiechu. Dla mnie to bylo traumatuczne przezycie, straszny stres. Zaraz po porodzie myslalam sobie ze koniec i ja wiecej dzieci na pewno miec nie bede bo drugi raz nie mam zamiaru przez to przechodzic. Ale minely juz 2 miesiace i pomalu zapominam to co bylo zle. Tylko dobre momenty zostaja w pamieci[emoji3]

Kochana dobrze ze nie jestem sama z cc podczas naturalnego a juz myslalam ze tylko mnie to spotkala z naszej grupy u mnie po 13h porodu malemu zaczęło tetno uciekac i zdecydowali o szybkiej cesarce a dodam jeszcze ze nie spalam 29 h bo skurcze wziely mnie jak kladlam sie spac :-( no w ciazy bylam bardzo nerwowa

My na wekendzik jedziemy do mojej mamy na imieninki:-) milego weekendu zycze wszystkom

Napisane na LG-H635 w aplikacji Forum BabyBoom

Niunia ja tez pojechalam do szpitala wieczorem i lacznie bez snu i jedzenia 35 godz. Pamietam jak dzis bo z mezem liczylismy. Bylam juz tak slaba i zmeczona ze mi wszystko wirowalo przed oczami.

Ja pamiętam jak dziś moją pierwszą wizytę u ginekologa, to był 23.12 wtedy już boli Jaśkowe serduszko a test/y robiłam kilka dni wcześniej i był to dla mnie niezły szok... Jak mówi mój Grześ zamieniłam się w muzułmankę z chorobą sierocą.... Test zrobiłam dla spokoju bo byłam pewna, że niedługo dostane @. Teraz się z tego śmiejemy ale wyedy nie mogłam sobie wyobrazic tego że będziemy miec dziecko, dodam ze znaliśmy się aż 4 miesiące teraz pomimo wszystkich brzuszkowych problemow i nieprzespanych nocy nie moge sobie nawet wyobrazic żucia bez maluszka czy któraś z Was używała debridat? Wczoraj dostałam receptę od pediatry ma ponoc pomoc na brzuszek i refluks... Po ilu dniach powinna byc poprawa ? Miłego weekendu

reklama
Kiedy delicol zaczyna działać? Koleżanka ma problem brzuszków z dzieckiem i dziś dala pierwszy raz ;)

No testy to byly chwile hehe
Mnie ciaza jeszcze dala zjeść w wigilię a potem drugi dzień świąt juz były przytulanki z kibelkiem

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry