reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2016

reklama
To ja w ogóle nie robiłam testu :-( 14.12 miałam kolejną wizytę u swojego gin po 3,5 roku starań już chyba nie bardzo wierzyłam że się uda i to że mi się okres spóźnia o prawie tydzień nie robiło wrażenia tyle testów wyrzuciła negatywnych. W sumie jechałam rozmawiać o inseminacji czy innych wyjściach. W rozmowie powiedziałam lekarzowi że w sumie to nie mam okresu na czas nie pierwszy zresztą już raz. Lekarz kazał wskoczyć na fotel i patrz patrzy i jego tekst " ale tego okresu to dłuższy czas Pani nie dostanie " moja pierwsza myśl że znowu jest coś nie tak a on no udało się. Normalnie zeskoczyłam z fotela i z gołą d... uściskałam pana doktora.

A ja w końcu obejrzałam zdjęcia na mailu.Przepiękne te wasze dzieciaczki,a mamusie jakie ładne.Zamieściłam również nasze foty.A mój synek znowu katar.Dopiero skończył mu się, dzień przerwy i znowu.Córeczka go zarazila bo tez ma znowu katar.

Napisane na SM-J100H w aplikacji Forum BabyBoom

Tup tup haha piękna historia :D

Dziewczyny piszcie do Dominiki ;) ona jest bossem ja bym Was od razu wzięła ;)

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Najlepsze że jak się starałam to lekarz często mówił o paniach co miały takie problemy jak ja i już dawno mają swoje maleństwa mój mąż śmiał się że prywatne kliniki mają to w standardzie a jednak

reklama
Hej,
Ja ostatnio nie ogarniam, wszyscy w domu zasmarkani , ja tak kaszle ze małą budzę , a i tak mało śpi bo jej w nosie furczy. A jeszcze synusiowi odwaliło i 4 razy wstawalam i rozwiazywalam problemy typu : gdzie mój miś, zgubiłem skarpetkę i policzek mnie boli. Jak w końcu zasnął to mała się na mleko obudziła a następnie się obsrała po pachy wiec trzeba było ją pod kran. Ehhh z jednym dzieckiem to jednak bajka była :)
Ja tez się dołączam do listy chętnych na wątek zamknięty. I poprosiłbym namiary na maila bo ciagle o tym zapominam.

Do góry