reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniówki 2016

To widzę, ze nie jestem sama [emoji23] sama wiadomość to wiadomo wspaniałe uczucie ale ciąża i poród masakra jakaś [emoji23] i ja właśnie chce mieć więcej dzieci i nie wiem jak to zrobię

reklama
Paper doskonale Cie rozumiem. U mnie tez ciezko bylo. W trakcie ciazy ciagle cos sie dzialo. W trakcie porodu po 18 godz malemu serduszko zaczelo zwalniac wiec skonczylo sie cesarka. Wsxystko w ogromnym pospiechu. Dla mnie to bylo traumatuczne przezycie, straszny stres. Zaraz po porodzie myslalam sobie ze koniec i ja wiecej dzieci na pewno miec nie bede bo drugi raz nie mam zamiaru przez to przechodzic. Ale minely juz 2 miesiace i pomalu zapominam to co bylo zle. Tylko dobre momenty zostaja w pamieci[emoji3]

Napisane na LG-H811 w aplikacji Forum BabyBoom

Ja najpóźniej zrobiłam test Kulka. Było to już w styczniu. Bo ja to zupełnie w ciąże nie wierzyłam.Dostałam pierwszy okres po prawie dwóch latach w listopadzie przez to ze piersią karmilam córeczkę (w sumie juz niewiele i glownie w nocy).I sie nie spodziewałam ze się uda za pierwszym razem.Ale udało się.Dwie grube kreski wyszły,radość ogromna.Powiedziałam mężowi. Coreczce, rodzicom powiedzieliśmy dużo później. Do gina poszłam w 7 tygodniu,serduszko już biło.Marzenie się spełniło.I teraz mamy parke :dziewczynkę prawie trzy letnia i malutkiego chlopczyka.

Napisane na SM-J100H w aplikacji Forum BabyBoom

Kurde jak kompletnie mi pamiętam który to był grudzień jak robilam test[emoji53] ale chyba coś mi się kojarzy ze chwilę przed świętami wiem że na Sylwestra na pewno już wiedziałam o ciąży bo już mi się odechcialo imprez wszelakich i siedzieliśmy w domu...

Napisane na SM-G531F w aplikacji Forum BabyBoom

Kurcze, ze Wu pamiętacie kiedy testowałyście. Ja pamiętam, ze jakoś w grudniu, ale kiedy dokładnie to za cholerke sobie nie przypomnę. Ale z niecierpliwością czekałam na bicie serduszka żeby się utwierdzić , ze wszystko jest w porządku:)
Tez miałam to szczęście, ze za pierwszym razem sie udało i z synem i z córką. A niektórzy na prawdę długo walcza...

Paper doskonale Cie rozumiem. U mnie tez ciezko bylo. W trakcie ciazy ciagle cos sie dzialo. W trakcie porodu po 18 godz malemu serduszko zaczelo zwalniac wiec skonczylo sie cesarka. Wsxystko w ogromnym pospiechu. Dla mnie to bylo traumatuczne przezycie, straszny stres. Zaraz po porodzie myslalam sobie ze koniec i ja wiecej dzieci na pewno miec nie bede bo drugi raz nie mam zamiaru przez to przechodzic. Ale minely juz 2 miesiace i pomalu zapominam to co bylo zle. Tylko dobre momenty zostaja w pamieci[emoji3]

Kochana dobrze ze nie jestem sama z cc podczas naturalnego a juz myslalam ze tylko mnie to spotkala z naszej grupy u mnie po 13h porodu malemu zaczęło tetno uciekac i zdecydowali o szybkiej cesarce a dodam jeszcze ze nie spalam 29 h bo skurcze wziely mnie jak kladlam sie spac :-( no w ciazy bylam bardzo nerwowa

My na wekendzik jedziemy do mojej mamy na imieninki:-) milego weekendu zycze wszystkom

Napisane na LG-H635 w aplikacji Forum BabyBoom

Niunia ja tez pojechalam do szpitala wieczorem i lacznie bez snu i jedzenia 35 godz. Pamietam jak dzis bo z mezem liczylismy. Bylam juz tak slaba i zmeczona ze mi wszystko wirowalo przed oczami.

Ja pamiętam jak dziś moją pierwszą wizytę u ginekologa, to był 23.12 wtedy już boli Jaśkowe serduszko a test/y robiłam kilka dni wcześniej i był to dla mnie niezły szok... Jak mówi mój Grześ zamieniłam się w muzułmankę z chorobą sierocą.... Test zrobiłam dla spokoju bo byłam pewna, że niedługo dostane @. Teraz się z tego śmiejemy ale wyedy nie mogłam sobie wyobrazic tego że będziemy miec dziecko, dodam ze znaliśmy się aż 4 miesiące teraz pomimo wszystkich brzuszkowych problemow i nieprzespanych nocy nie moge sobie nawet wyobrazic żucia bez maluszka czy któraś z Was używała debridat? Wczoraj dostałam receptę od pediatry ma ponoc pomoc na brzuszek i refluks... Po ilu dniach powinna byc poprawa ? Miłego weekendu

reklama
Kiedy delicol zaczyna działać? Koleżanka ma problem brzuszków z dzieckiem i dziś dala pierwszy raz ;)

No testy to byly chwile hehe
Mnie ciaza jeszcze dala zjeść w wigilię a potem drugi dzień świąt juz były przytulanki z kibelkiem

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry