reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2016

reklama
A ja zazdroszczę wam może i byłoby mi ciężko jakby go nie było 8h ale robilabym wszystko jak chciała, a tak no cóż, i teściowa miałaby jeszcze mniejszy wpływ. Czasem jest też tak,że ma i on dużo i ja i musze zrezygnować choć sobie zaplanuje. Ja nigdy nie wiem kiedy i ile będzie pracował bo to nie w ten sposób działa. Bez przerwy siedzi na tablecie albo laptopie albo komórce. Dostaje wściekliźnie bo idziemy razem na zakupy a on nos w komórce, jedziemy do jego mamy a on albo na jej laptopie albo na komórce a ona zasypuje mnie pytaniami.

Napisane na SM-A300FU w aplikacji Forum BabyBoom

Ostatnio edytowane przez moderatora:
wykapalismy mala 15 (!!!) minut wczesniej wczoraj i dzisiaj tak samo, wczoraj troche dluzej usypialam ale dzisiaj taki cyrk, ze glowa mala zamiast zjesc przymknac oczy dac sie odlozyc i z glowy 1.5h walczylam z wrzeszczacym dzieckiem oO chwilowo mi sie odechcialo ustawiac ja na wczesniejsza godzine, w dupie to mam

no ale w koncu poszla spac ja wypilam swojego radlera i czuje, ze pilam a to tylko 2% wiec cos czuje, ze bede krolowa melanzu jak w koncu porzadnie sie napije [emoji23]

i kolejny dzien minal, chodze spac styrana jak kon po westernie, jak slysze, ze kolezanka po 5 dniach po 8h dziennie pracy przy kompie jest megazmeczona i cala sobote chilluje pod kocykiem to nie wiem czy smiac sie czy plakac xd

Paper posmiej się bo jak Ty już odchowasz Ninę ro ona się będzie męczyć :D jak schudnąć. Mąż wrócił z pracy
Przywiozl prezent dla żony. Mega paka laysów paprykowych. Fuck.

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Aza z jednej strony rozumiem, a z drugiej moje zmęczenie chyba by wygrało i wolało jego przy sovie [emoji5] tak Paper to mnie rozwala jak mi ktoś mówi ze zmęczony Haha wczoraj na fejsie kolega bezrobotny mi napisał ze umiera ze zmęczenia walnęłam [emoji23]
Twój mąż ? Czyli ze teściowa jest w ciąży dobrze rozumiem czy jeszcze się nie obudziłam ?

Nie teściowa, teść ma żonę drugą, młodszą od siebie i bardzo długo się starali. 5 podejście in vitro, ostatnie i się okazuje, że dwoje na raz. Dawali im 30 procent szans na poczęcie a tu proszę :D teściowa się nie nadaje na matkę.

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry