reklama
Ja niestety ok 24.00 żeby w nocy tylko raz budzić na karmienie. Ale wcześniej od ok 21 po karmieniu córka tez raczej drzemie tyle ze na rękach lub w lezaczku.dziewczyny o ktorej kladziecie spac dzieciaczki? ja ok 21 ostatnie karmienie ale chyba stopniowo na 19:30 zmienie zeby posiedziec bez dziecka wieczorem bo tak to padam razem z nia
co do szczepienia- to ja normalnie kąpałam.
Kąpie małego około 19. To już pora kiedy sam się jakby upomina Nakarmiony, teraz już spi. Później budzi mi się około 2, potem około 5 .Jak wykąpie i odprawie starszego do spania, to mam czas dla siebie. O 23 sama kłade się spać.
Kąpie małego około 19. To już pora kiedy sam się jakby upomina Nakarmiony, teraz już spi. Później budzi mi się około 2, potem około 5 .Jak wykąpie i odprawie starszego do spania, to mam czas dla siebie. O 23 sama kłade się spać.
sierpniowka
Fanka BB :)
Paper u nas jest tak , ja kapie co drugi dzień wiec 18:30/19:00 kąpiel lub toaleta wieczorna czasem 19:30 cycorek i spać. Zazwyczaj 20/20:30 już leży w kokonie i zasypia. Czasem zaśnie od razu ale max 21 już śpi. Potem budzi się czasem 00:30 ale ostatnio albo 1:40 albo 3:30 później o 5 albo o 7 zależy jak nad ranem wstawał [emoji5] jeśli o 5 to porem jeszcze przysypia jeśli o 7 już nie idzie spać [emoji5]
Tyle ze jak on się budzi to karmienie przewijanie zawsze nam aż z godzinę zajmuje
Tyle ze jak on się budzi to karmienie przewijanie zawsze nam aż z godzinę zajmuje
sierpniowka
Mój to nie , on przy samym cycu wisi długo bo tego mleka jest na zmiłuj się, zazwyczaj jeszcze było tak ze jak leżał przebrany to jeszcze była kupa [emoji23] wiec od nowa przebieranko i wychodziło tak
agata320
Ja swoją kapie 19:30 max 20. Karmie, kładę do lozeczka i sama zasypia. Tylko podchodzę daje smoka. Budzi sie rożnie, czasem wpół do 1, czasem 2. Ostatnio nawet wpół do 3. I potem drugie karmienie o 5 i trzecie o 7-8. Nie ma tragedii. Uwijam sie w 25min z mała a potem mecze sie ze swoimi cyckami ;-/ paper spróbuj ja przestawić będziesz miała czas dla siebie. Ja uwielbiam te wieczory! Chwila oddechu;-)
Gosiek1105
Witaj Jaskowamama wspolczuje, ze Twój maluszek tak cierpi. Nic nie doradze w temacie kolek bo cale szczęście jest mi obcy teraz przy Malwinie, jak i wcześniej przy synu tez nie miałam z tym stycznosci.
Paper, my Młoda kapiemy o 19. Później od razu karmienie, kokon, smok i zasypia w łóżeczku. O 20 spi a mamy czas dla siebie i synka. Wiec dobry pomysl żeby Ninke przestawić, odpoczniecie troche dzięki temu
Nie mogę dzisiaj Was nadrobić! Cały dzień poza domem praktycznie, ciągle w biegu.
Miłego wieczoru i spokojnej nocy
Paper, my Młoda kapiemy o 19. Później od razu karmienie, kokon, smok i zasypia w łóżeczku. O 20 spi a mamy czas dla siebie i synka. Wiec dobry pomysl żeby Ninke przestawić, odpoczniecie troche dzięki temu
Nie mogę dzisiaj Was nadrobić! Cały dzień poza domem praktycznie, ciągle w biegu.
Miłego wieczoru i spokojnej nocy
reklama
Mamakulka
Ja kąpie tak jak dziś na snapie wysłałam. Około 18.30-18.45 kąpiel, pielęgnacja potem mleczko i usypianie w wózku bo nie lubię go samego zostawiać a tak z wózkiem sobie śmigam po jamie. Nie muszę go bujać, usypia albo sam albo przy jedzeniu. Ostatnio budzi się o 2, następnie o 6-7 i o 10 finalnie
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom
Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom