reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniówki 2016

Pewnie ze tak ja do dziś pamietam jak czekałam aż nasikać na pasek będę mogła [emoji23] i nasikałam a tu nic poszłam na faje płakałam wracam do kibla a tu dwie krechy

reklama
Pewnie ze tak ja do dziś pamietam jak czekałam aż nasikać na pasek będę mogła
emoji23.png
i nasikałam a tu nic poszłam na faje płakałam wracam do kibla a tu dwie krechy
Ja teraz tak miałam. a wcześniej ze starsza przychodziłam do mojego i mówię jak nie wychodził po raz któryś.. wiesz chyba jednak nie mozemy miec.. Ja w tedy myslalam ze to tak szybko nam pójdzie ;)

Heh sierpniowka miałam podobnie. Nasikalam patrze jedna krecha,poszlam do pokoju mowie mojemu ze nic z tego. Zaa jakiś czas moj poszedł do łazienki,przychodzi z testem i mówi ze dwie kreski sa....a bylo to 6 grudnia...lepszego prezentu na Mikołajki nie mogłam sobie wymarzyć

Napisane na LG-D605 w aplikacji Forum BabyBoom

haha u mnie tez megapodobnie, zrobilam 1 kreska, puscilam mojego zeby siku zrobil wylazi i do mnie czy zdalosmy test ja patrze a tu nagle 2 kreski az uwierzyc nie moglam

Hehehe ja to jak zobaczyłam dwie krechy od razu małego szampana wzięłam bo akurat z podróży poślubnej Został i do łóżka mu powiedzieć. Ogromne szczęście ze za pierwszym razem nam się udało

Ja robiłam 9 dni po terminie okresu, mąż mi kazał bo ja nie czułam się ciężarna a on do mnie mówi a wiesz jak to jest skoro nigdy nie byłaś? Sikaj! No i wyszły dwie grube krechy. Zrobiłam jeszcze trzy bo nie mogłam uwierzyć.
Od razu na drugi dzień poszłam do ginekologa i był pęcherzyk 7 mm a za tydzień juz był Igi ;D pamiętam , że pierwsze co powiedziałam to "o ***** i co teraz?"

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

oj ja tez pamietam kiedy na tescie wyskoczylo "schwanger", jakbym dostala w morde :D mimo, ze Antoni planowany:D no i o 5:30 rano dzwonilam do rodzicow zeby sie pochwalic :D

reklama
Ja zrobiłam 8testow 2dziennie bo kreska druga była ciągle blada i nie wierzyłam.
Pozniej jeszcze 3razy w odstepach chodziłam na bete. A miedzy swietami a sylwestrem moj gin przyjął mnie w szpitalu zeby zobaczyć czy serduszko bije. Skakałam z radości że juz moge wszysykim oznajmić:)

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry