reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2016

reklama
Dla mnie tez to drugie ladniejsze :)

Paper mozesz jeszcze dla porownania zobaczyc Anex Cross bo on tez caly z eko skory. Mi sie strasznie podobal ale byl bardziej miejski niz wiejski, a ja sporo po wertepach jezdze.

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

papercut - a czemu zmieniasz wózek?
ja mam Jedo fyn, już 5-te dziecko używa, bo dwóch moich starszych I 2 dzieci siositry I jest ok. mam tylko dwa zamienne tylne kółka bo często na coś wjeżdżam I przebijam oponę
no I po takim czasie oczywiscie budka jest już wyblakła, ale nie przeszkadza mi to.

bo moj jest wielki i ciezki, nie ma opcji wypiecia spacerowki tylko w to sie gondole wsadza, nie ma skretnych przednich kol wiec w sklepie czy tramwaju ciezko nim operowac dostalam go ale sie nie sprawdza.. juz pokazuje co upolowalam

1476719609-1d1mld.jpeg
1476719618-1d1mld.jpeg
1476719631-1d1mld.jpeg

He Paper, my mamy baby design husky z winterpackiem ( mufka, spiworek zimowy do spacerowki, ciepły kocyk i termiczne opakowanie na butelkę), jak na razie się sprawdza :) można do tego kupić adaptery do fotelika maxi cosi cabriofix

Paper ja tez teraz tez kupilam jeszcze jeden wózek. Mialam i mam dalej tako warior po mojej starszej corce i kurde wozek niezniszczalny. Po gorach z nami jezdzil i go szlag nie trafil. Material dalej jak nowy. Zgubilam jednak to na gore na zime i kupiliśmy drugi riko brano. Myslalam o innym. Amalis lub barletta adamex. Ale opinie tez srednie. Facet mi w sklepie powiedzial ze juz takich jak mam mocnych nie produkuja żadnych. Z tego riko zadowolona jestem poki co ale juz wiem ze tyle raczej nie wytrzyma. Jest o wiele lzejszy od starego do czego ciezko mi sie przyzwyczic. Ma jednak wieksza gondole. Zaluje bo facet mi polecal tako extreme ze o wiele mocniejszy. Moglam go wziac ale zalezalo mi aby budka byla dluzsza i kosz mialam zapinany. Teraz nie wiem czy jednak nie zrobilam zle ze tamten bylby solidniejszy jednak.

Napisane na SM-G935F w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
to baby design husky mi sie obilo o uszy cos

wlasnie widzialam na snapie ze riko masz, ale w razie co chyba ten poprzedni na jakies wieksze wertepy masz, nie?

Do góry