A
a_gosc
Gość
Mój też niby w nocy mi pomaga, ale co z tego. Dziś w nocy tak jej ubrał pampersa, że na pół dupki i obsikała siebie i kocyk.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kasia, to nie margaryna tylko masło. Właśnie mam w domu. Jest to biedronkowe masło bez laktozy mleczna dolina 82% tłuszczu. Skład: śmietanka pasteryzowana, kultury bakterii fermentacji mlekowej. Tyle.A jak się nazywa ta biedronkowa margaryna pamiętasz może? Bo jakiś czas temu jak byłam to sprawdzałam każdą i każda miała kwas cytrynowy-który jest w bardzo wielu produktach i olej słonecznikowy którego też nie mogę. y:
A wasze dzieci jak leżą na brzuszkach to dobrze opierają się na rączkach? Mam wrażenie, że mój Filip jakby tylko na jednej leży a drugą macha...Czasem ładnie podpiera się a czasem tak komicznie to wygląda, chyba, że jest to jego sposób na obrót na plecy bo zwykle wtedy kończą się jego katusze
Próbowałam położyć go do snu na boczku ale tak się buntował że skapitulowałam...tylko obróciłam na plecki odpłynął. Wasze maluchy tez już nie lubią spać na boczku?
Anpio u nas jest podobnie, nie mogę zostawiać córki i syna razem bo ona go tak kocha że najchętniej położyłaby się na nim i leżała...Patentu na to nie znalazłam niestety a szkoda bo jestem z dziećmi zwykle sama po 12-15 godzin dziennie
Ja zawsze opozniam ile się daMam pytanie. Szczepilam 5w1 w terminie, teraz żałuję że nie opoznilam tej szczepionki.Jak jest z kolejnymi muszę podać w terminie czy mogę opóźnić?