reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2016

Ja swoje pierwsze picie mam za sobą , marzyłam o Jacku z cola od dawna i w weekend wypiłam całe 3 drinki i padlam, kiedyś po takiej ilości dopiero się rozkrecalam ;) maż przejął małą na całą noc bo stwierdził ze mi się należało po takiej przerwie :)

reklama
no i slusznie, ja odliczam jeszcze 4 miesiace i dam czadu :D

siedzimy nad mala cos gadamy zaczelismy sie smiac a mala razem z nami no to my do niej, ze slodka a ona do nas i tak w kolko haha no jakie to kochane jest, piekne chwile ♡

Ja wieczorem, jak wiem, ze nie bede karmic co najmniej 3 h, pozwalam sobie od czasu do czasu na szklaneczkę cydru bo akurat mnie ostatnio naszło;) z papierosami problemu nie mam bo nigdy nie paliłam i raczej nie zacznę bo śmierdzą mi za bardzo;)
Jutro rano usg bioderek, mam nadzieje ze będzie wszystko dobrze.
U gina byłam wczoraj, wszystko ok. Zielone dla przytulania. Na razie antykoncepcji brak a później lekarz powiedział, ze poleca krazki antykoncepcyjne nuva ring, podobno skuteczniejsze niż spirala... No ale to bede myślała po zakończeniu karmienia.
Miłego wieczoru i spokojnej nocy dla wszystkich :)

Sierpniówka, tak zamawiałam w tej aptece :) w razie czego daj znać :)
Dziewczyny, korzystając z tego, że małemu problemy z brzuszkiem przechodzą, spróbowałam przystawić go do piersi, na początku śmiał się, potem nieudolnie próbował chwycić a na końcu zassał i ciągnął z minutę puki mleko leciało :p Może jeszcze nie wszystko stracone i będę mogła roztrzaskać laktator o ścianę :)

reklama
Ja akurat tez nie mam problemy z papierosami, śmierdzą mi i mam to samo podejście ze włosy, ciuchy wszystko przechodzi.. Ale piwko albo winko był wypiła. W sumie cały czas odsysam ale jakos nie wyobrażam sobie wypić i potem co odessać i niby po 3h jest ok? Na chrzcinach wypiłam dno lampki wina a wylałam to mleko po części tez dlatego ze jadłam wszystko. Po piwku chyba troche dłużej sie utrzymuje. Ja dzisiaj super dzien miałam, była u mnie kumpela całe popołudnie i wieczór;-) poplotkowalysmy zjadłyby razem obiad i kolacje wypiłyśmy karmi, mama zadowolona, mała zadowolona! Fajne takie dni;) a cycki po karmi mi eksplodują zaraz wiec wspomaga laktację na pewno;) anpio fajne masz podejście! Zaproponowałam swojemu zeby jutro karmił mała w nocy i ogarniał sam a ja bym poszła spac na dół, w sumie sie zgodził ale juz mnie wyrzuty sumienia dopadły i jeszcze jak pomyśle ze tak cała noc ma byc z nim tylko mała.. Tez tak macie?

Do góry