reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2016

reklama
jest jeszcze mozliwosc, ze przy przelykaniu w trakcie badania (bo przy cycku bylo [emoji23]) taki wynik moze byc wiec zobaczymy co laryngolog powie

Paper mojej znajomej syn miał płyn i niedoslyszal a oni o tym nie wiedzieli i wyobraź sobie nie mówił chłopak do 4 rż i nikt nie wiedział dlaczego. Okazało się , że nie powtarzał bo nie wiedział co powtarzać i mu to odessali ale nie wiem jak. Nie boleśnie i szybko.

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

Ale numer z tym delicolem i floractinem. Ja w aptece pytałam o tańszy zamiennik i wtedy dostałam ten floractin. W każdym razie dzięki za doprecyzowanie, ja go daje małej i jest ok.

Polcia to winko w wannie mnie kusi :)

Sierpniówka to nie jest tak ze mała 2 h sama ciągnie. Po prostu jak jestem w kuchni i gotuje to ja stawiam na blacie w lezaczku i costam gadam do niej daje jej różne rzeczy do powąchania itd. Potem z tym lezaczkiem targam ją gdzie potrzebuje i gadam do niej. Mój maż to mi ostatnio pojechał że on się z dzieckiem pobawi, bo ja ją tylko przedstawiam z kąta w kąt.

Papercut trzymam kciuki żeby z uszkami było ok

mamakulka moj brat cioteczny tez nic nie mowil i sie okazalo, ze nie slyszal co do niego mowia, nawet mial odroczony obowiazek szkolny ale jaki powod nieslyszenia to nie wiem, az dopytam ciotki a jesli odciaganie niebolesne to super :)

popieram wino w wannie to by bylo cos :D

Biedna maleńka z tymi uszkami...
Ja nawet o winku w wannie nie mysle, nawet nie pamiętam kiedy ostatni raz siedziałam w wannie, tylko szybki prysznic i tyle, bez luksusów ale trzeba to zmienić :)
Moja mała już wykąpana i świruje przy cycu, je patrzy na mnie puszcza cyca i się śmieje i tak co chwilę:) wariatka moja kochana

reklama
Papercut, mam nadzieje ze to nic poważnego u Ninki.
Mamakulka, ale sie dorobiłeś, współczuje [emoji53].
Ja byłam ze swoją na usg bioder i usg brzuszka. Bioderka wyszły ok. A jak robił usg brzuszka to sie zapytał czy karmie piersią i ze wszystko tak moze byc. Na gbura trafiłam bo jak sie zapytałam o co chodzi to powiedział ze zrobi mi opis i pediatra wyjaśni. Mała ma w obu jajnikach pecherzyki 6-8 mm. To podobno od moich hormonów.
Z tym winem dziewczyny kusicie ... tez mam ochotę [emoji6]. Co chodzi o papierosy to na szczęście nigdy nie paliłam, za gowniary kilka razy próbowałam [emoji6]. Pewnie Wam sie narażę ale mnie odraża u palaczy to ze wszystko śmierdzi, ubranie, włosy, palce, nieświeży oddech. No i szkoda zdrowia i kasy [emoji6].
Co chodzi o główkę to moja juz coraz wyżej i dłużej trzyma, wczoraj nawet sie uśmiechnęła w tej pozycji. Ja kładę na brzuszku na przewijaku na ok 10 min raz dwa razy dziennie. Muszę znaleść w końcu matę po starszej i wyprać.
Co chodzi o budzenie w nocy to było tak ze tylko raz sie budziła a od kilku dni dwa razy. Ale ogólnie nie mogę narzekać bo dużo śpi w dzień i w nocy większych scen nie robi :-).

Do góry