reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniówki 2016

reklama
mamakulka nic na sile, jak ty bedziesz szczesliwa to igi tez, nie da sie funkcjonowac bez snu
a jak musisz pisac epopeje pisz, od tego jestesmy kumplom nie napiszesz raczej :D
przy dokarmianiu chyba suplementacja zostaje bo sie nie daje pelnej dawki mm zeby w nim bylo, tak na logike

u mnie lepiej zasnela chwilke po 21, obudzila sie 2:30 jak zwykle i teraz 4:30 troche za wczesnie ale nie bede wybrzydzac ;p zmeczenie robi swoje karmie ja na boku karmie nagle wrzask ocknelam sie a ja leze na plecach a ta szuka cycka bo zabralam a i tak samo mam za ktoras pobudka slysze, ze krzyczy w koncu to pol metra od mojej glowy ale moge sie wyrwac ze snu dluzsza chwile to trwa

Moja dzisiaj w miarę regularnie poszła spac 8-jedzenie o 1 i teraz 5. Pije 100 bo daje jej swój pokarm z butelki. Narazie nie ulala nic ;-) mały sukces! I ogólnie zjadła by wiecej, ale ja odsysam 100-110 to raz a dwa ze nie chce jej znowu przekarmiac. Mamakulka pisz co Ci leży na sercu! Ja jak przypomnę sobie ta jedna nieprzespana noc to Uhuhu, tyle emocji ze sobotę, przyjaciółkę obdzwoniłam i jeszcze mamie cały dzien gadałam! A do dzisiaj jeszcze tego nie odespalam;-/ aza ja mam chrzciny dzisiaj i tez juz planuje o ktorej karmić, jak sie ogarnac, jak tort odebrać itd! I jeszcze przy tym lataniu zeby dziecko było szczęśliwe i zadowolone;) a z ta kupa na mieście to mam nadzieje ze mała mi nie wywinie takiego numeru jak jej założę te białe ciuszki, bo oba tak ma ze wali te kupy rzadko a konkretne i na pewno by wypłynęło góra;-/

Chyba zmowa dzieciaków bo mój też co chwilkę się budzi,a jak go przystawiam to coś marudzi,zwariować można. Dałam teraz butle bo ryczal w nieboglosy,narazie pije.
Ale w sumie co z tego jak juz 6 i pewnie zaraz drugi się obudzi...hmm pospane :)

A z tymi wit. D podaje się normalnie,a k jest jakis przelicznik. Ale mi lekarz powiedział ze jak wypije1,3 razy butle to k podawać ze nic się nie dzieje

Napisane na LG-D605 w aplikacji Forum BabyBoom

Zgadzam sie w stu procentach ze to zmowa dzieciakow. Moj dosc ze nie chce spac to tez by jadl co chwile. A juz sie cieszylam ze zaczyna robic przerwy dluzsze niz 2 godziny. Moze to przez ta zmiane pogody? U mnie z prawdziwych upalow nagle zrobilo sie naprawde chlodno. Prawie codziennie leje wiec nawet na spacer nie ma jak wyjsc. A to pewnie coraz gorzej bedzie. Ja nie daje witamin lekarz nic nie mowil. Wydaje mi sie ze tutaj sie tego nie robi ale zapytam jak bede na wizycie. Marze sobie po cichu o tym ze nastapi kiedys taki piekny dzien a raczej noc ze moj maluszek zacznie robic przerwy miedzy karmieniem chociaz 4-5 godz a ja wkoncu sie wyspie. I ze bede mogla pospac do 8-9 a nie do 6-7 tak jak teraz

Kayah bo za granicą trochę inaczej z witaminami. Witaminę K małemu i mnie wstrzykneli po porodzie, a witamine D dopiero od 2 lat zalecają tu dawać,wcześniej nic takiego nie było. Więc może u Was też jeszcze się nie daje [emoji1] wiem, że w Irlandii i Anglii też się kiedyś nie dawało, a już się daje.

Nie ma spania trzeba karmić. Mam te mooooc mam te moooooc będę karmić całą noc!

A tak serio to pije kawę właśnie , ciepła jest, wręcz gorąca ale młody zaczyna już marudzić, nie śpi ale sobie jogował. Nudzi się już.

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Dziewczyny od dziś w Lidlu jest podróbka termomixa, jeśli któraś byłaby zainteresowana [emoji1] świetny sprzęt polecam ogromnie, ma wszystko to co prawdziwy termomixa, a cena nie równa się z oryginalnym [emoji1]

Do góry