reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniówki 2016

Kurna mi nic nie cieknie jak ściskam niby po karmieniu ale.. mały wariuje przy tej piersi. Coś leci ale nie wiele.. Pieprze znów to samo. Czy warka cytrynowa bezalkoholowa coś zdziała? Tylko to mam w domu tyle, że tam chyba nie ma chmielu? Wiecue może? Nie mam jak wstać sprawdzić nawet [emoji37]

reklama
Warka niet bo to nie o chmiel chodzi ; ( ja karmi dwa wypiłam i nie działa już jak wcześniej. Jakie mleko mm dajecie maluchom? Jak bym na noc młodego dokarmila to byśmy oboje lepiej spali.

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

W Rossmanie są takie "jednorazówki" ( 27 g) Bebilonu, więc można sprawdzić czy odpowiada maluchowi, bez kupowania całego opakowania. Mam pare takich saszetek na wszelki wypadek. Mój jak go dokarmiałam jeszcze po wyjsciu ze szpitala dobrze je tolerował.

Mamakulka - podobno bebilon najlepszy.

Jezelu bedzie mi sie dobrze i bezproblemowo dalej karmic piersia to pewnie po 6 mcu bede dopiero rozszerzac diete. Z drugim synkiem do 7 mca karmilam wylacznie piersia, ale to z lenistwa ;) i dopiero pozniej rozszerzalam jak poszlam do pracy.

Sierpniowka wcześniej namaczam w tym odplamiaczu,potem piore normalnie z proszkiem w pralce,jak narazie wszystko ładnie schodzilo i kupki malego i większe brudy starszego

Ja mieszkam jakieś 30km od Cieszyna,ale generalnie w powiecie cieszyńskim :)

A z mm używam bebilon, przy starszym używałam i teraz tez. Troszkę się pieni ale tak jest oki

Napisane na LG-D605 w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
A co do odplamiaczy to uzywam bielinki. Z białego idealnie schidza wszystkie plamy, nawet długo zaschnieta kupa, a z kolorami trzeba uwazac i sprawdzic najpierw, ale 90% sie nie odbarwia, tylko takie kiepskiej jakosci materialy.
Koszt 2,20 za 500 ml ;) wanish sie nie umywa ;)

Do góry