reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Sierpniówki 2016

Właśnie mi ostatnio pediatra mówił że teraz dzieci dostają w szpitalu wit k domiesniowo i nie trzeba już podawac, tylko wit d

Moja malutka się dopiero obudziła :) ale pospalysmy, wie że sobota to można ;)

Która mama zamierza przebić córce uszy i w ogóle kiedy ?

reklama
poddaje sie kupuje za 100 na olx bujaczek co sam buja bo to bez sensu siedzimy i na zmiane bujany bujaczkiem bo chwile wolniej buja i oczy otwiera jak dzis bedzie jak wczoraj to zwariuje chyba

ja poczekam az sama bedzie chciala miec kolczyki

no, na szczęście przedwczorajsza noc to był jednorazowy wypadek :wink:
wczoraj wieczorem zjadł koło 20, od 21 do 22 patrzył się w sufit aż zasnął, pierwsze karmienie o 2, drugie o 7.

ja przestałam na razie dawać wit d I k bo mi ewidentnie po niej płakał.

ja mam jeszcze drugi bujaczek, który kupiłam jak najstarszy się urodził, czyli już dobre 8 l temu I on fajnie buja

Link do: FISHER PRICE LEŻACZEK bujaczek HUŚTAWKA C5858 delu - 4128917498 - oficjalne archiwum allegro

tylko nie wiem czy jeszcze można go gdzieś dostać

Która mama zamierza przebić córce uszy i w ogóle kiedy ?
mojej już 5 latce teraz przebiłam w lecie. Sama chciała. Wcześniej nie ma sensu raczej. Dziecko musi być pewne. Kiedyś chciałam isc jak miała 3 latka, ale ona w tedy nie wiedziała o co chodzi. Chciała ale jak jej pokazałam że może boleć to przestała chcieć. A teraz we wakacje sama do mnie przyszła i powiedziała że chce miec przekute uszka. Ja jej mówiłam że może troszkę boleć, nie bardzo ale poczuje i mimo tego chciała iść.

Paper miałam to kupić , laska u mnie w mieście za stowe miała ale w końcu nie wzięłam.

Mnie przekluli uszy jak miałam 3 miesiące. Mama chciała żebym nosiła takie piękne serduszka i cudowne perły do ślubu Zniszczyłam jej plany i wzięłam ślub z 16 mm dziurami w uszach :D

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

mi mama igla przebila jak 7 lat mialam to byla wymarzona nagroda potem tylko chodzilam i meczylam zeby kolejne dziurki pozwolili mi robic [emoji23]

reklama
Hello. U nas też różnie teraz... Wydaje mi się że to już drugi skok u niego :-)
Niestety trzeba to przebolec ale potrafi trzymać aż tydzień.
U nad na szczęście pierwszy skok trwał dwa dni i.takie objawy podobne jak u was . Teraz raczej wchodzi w drugi skok bo widzę jak inaczej się zachowuje.
Ja bebilon pronutra daje oraz swoje mleko też naprzemiennie. Wit.k odstawiona

Do góry