agata320
Fanka BB :)
Aza mała ma zdiagnozowana skaże białkowa i ja odrzuciłam całkowicie nabiał. Pediatra przepisała mi gastroruss na refluks ale po tym mała ulewala jeszcze bardziej;-/ do tej pory przybierała na wasze ponad normę od dwóch tyd sie zatrzymała. Sa karmieni ze nie uleje a sa takie ze zwraca wszystko i przy każdym ruchu jej sie ulewa. Ja martwię sie ze tak na sile wciskam jej tego cycka a przez ta skaże jej szkodzi. Chociaz z drugiej strony ta skaże lekarze tak w ciemno diagnozują. Chciałam skierowanie na badanie usg odźwiernika to nie dostalam;-/ mleka mam sporo i mała mi pije z cycka i z butelki jak jej laktatorem odsysam. Pediatra u ktorej byłam prywatnie i rodzinna mówią ze mam przejść na mm bez mleka krowiego;-( moze byc kupiła to mleko podawała jej dwa dni chociaz i zobacze czy ulewa?;-/ miałam iść dzisiaj do pediatry i nie poszłam wkoncu, mama mówi ze oni wagi nie mieli ważyło sie dzieci raz na 2miesiace a nie co 2tyd i było dobrze. A chrzciny mamy w sobotę i boje sie ze cos złapie;-/ poszłabym w poniedziałek albo jutro. Juz sama nie wiem, doradźcie cos! Te smoczki fajnie wyglądają, muszę kupic małej bo z lovi juz jednego zajechała, rozleciał sie;-/ co do konfliktów ja zawsze swojemu na psyche wjeżdżam jak focha walne i milczę cały dzien to sam przyjdzie