reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniówki 2016

Czesc dziewczyny. Chociaz pisze tu pierwszy raz to podczytuje Was od jakiegos czasu. Ja tez urodzilam w sierpniu. Moj synek ma juz prawie 7 tyg. Czy moglabym do Was dolaczyc? Nardzo lubie W

reklama
Nie dokonczylam wiadomosci i wyslalam przez przypadek.
Bardzo lubie Wasze forum i czytam je nawet w nocy. Byloby super gdybym mogla dolaczyc do was.

Tamtusia na szczescie udalo sie przelozyc na niedziele.
Dla mnie to jakies nieporozumienie w soboty o 18 gdzie wiadomo ze chrzci sie małe dziecko. Ja moją kapie o 19.30 a gdzie tu siedziec w kosciele w pazdzierniku gdzie zimne wieczory w kosciele.
Hej Kayah:)

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

Hej polcia. Milo mi ze sie odezwalas rzeczywiscie troche bez sensu chrzciny o tak poznej porze. My naszego maluszka bedziemy chrzcic 6 listopada

Dziewczyny czy Wy tez czekacie przed wyjsciem na spacer az maluch usnie?

Moja jak pojedzie w wozku na przytomna to na bank sie po chwili rozplacze i ja czekam codziennie az usnie i dopiero ide, ale przez to czasami mam wrazenie ze juz w ogole nie wyjde... tak jak dzisiaj, nie chciala spac miedzy 11 a 17 i wyszlam w koncu na sam wieczor jak juz udalo mi sie ja uspic. Ostatnio usypia tylko przy cycu albo jak sie z nia chodzi trzymajac na rekach :(

Napisane na SM-G930F w aplikacji Forum BabyBoom

hej kayah :)

ja nie czekam, wkladam przytomna czasem nawet placzaca do wozka zanim dojde do bramy juz nie placze i po chwili zasypia, akurat wozek swietnie na nia dziala

Hej papercut ja nigdy nie czekam az zasnie. U mnie wozek dziala kojaco przewaznie. Czasami gdy jest bardzo marudny to wsadzam go do wozka i sie zaraz uspokaja. Nawet nie zdaze za drzwi wyjechac i bardzo czesto zasypia w 2 minuty

reklama
Ja tez pakuje moja nawet marudzacą do wozka. I po chwili spokoj. Nawet jak nie spi to sie rozglada i ogolnie lubi spacerki.
My chrzcimy 16pazdziernika co prawda chcialam w innym kosciele ale u nas proboszcz nie daje zgody wiec nie chcialam kwasu. Ale mamy fajny kosciolek nawet dzieci całe ksiadz zamacza do chrztu. No ale i tak za zimna pora teraz ale zawsze ta uroczystosc taka przyjemna tam :)

Napisane na GT-I9301I w aplikacji Forum BabyBoom

Do góry