reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Sierpniówki 2016

W końcu was nadrobiłam Misia ma już 5 tygodni a mi sie wydaje że to było wczoraj jak ja powitałam na świecie ale dużo sie przez ten czas działo. Najpierw tydzień w szpitalu przez dodatni GBS mała miała podawany antybiotyk wyszłam w piątek a w poniedziałek zmarła moja Babci masakra nawet nie zdąrzyła małej zobaczuć. Na wizycie u lekarza okazało się że Mycha kiepsko przybiera na wadze w 3,5 tygodnia ważyła 4390 gdzie urodzeniową miała 4360 a najniższą 4100 no i stres ale myśle że to dlatego że od urodzenia potrafiła w nocy przespać ciągiem 6-7 godzin. Mam nadzieje ze jest lepiej sprawdzimy za tydzień przy szczepieniu. Co do rocznika to ja jestem 82 wiec tez juz stara ale mam w domu 14 sto letniego syna wiec tez kiedys bylam młodà mamą.

reklama
sierpniowka tak, bedzie pojawiac sie i znikac coraz mniej i mniej potem coraz mniej krwi w tym, ja mialam 6tyg a po tygodniu znowu krew ale wyczytalam w necie, ze takie jednorazowe krwawienie po pologu tez norma

Ja pierdykam młody śpi a mnie odpieprza, na snapie kombinuje , ubralam się w spódnice i czekam na męża. Dziecku tez outfit przygotowalam, nawet cyknelam fotę. Masakra. Nie mam zycia.

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

u nas przedwczoraj rekord spania w nocy, moje dziecko spało od 21 do 3,30, jak się obudziłam, to nie wiedziałam gdzie jestem. :)
wczoraj mieliśmy z mężem pierwsze 'prawdziwe' przytulanie po porodzie i kurczę :(, po pierwszym porodzie było lepiej, tzn mam nadzieję, że jeszcze się 'zejdę' tam choć trochę... eh ,
widziałam, że pisałyście o zkupach w smyku ja też zakupy zrobiłam, muszę odebrać 2 paczki, czekają w sklepie :)
polcia u nas w parafii chciny też się robi właśnie w soboty wieczory, czasem tylko jak ktoś bardzo prosi to robi w niedzielę, ale znam dużo takch parafii, że proboszcz tak właśnie ma postanowione i nie można w innym terminie, starszy synek też tak miał i praktycznie cały czas spał w wózku, teraz jakoś uprosiłam proboszcza i mieliśmy w niedzielę i rzeczywiście było lepiej :)

U nas tez sa w sobote o 18chyba ze sie poprosi to ksiadz w szczegulnych sytuacjach zgadza sie na niedziele i mu bedziemy prosic o niedziele :-)
Ostatnio tu cisza:-) czyzby wszystkie sie gdzies przeniosly

reklama
Do góry