reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniówki 2016

W końcu was nadrobiłam Misia ma już 5 tygodni a mi sie wydaje że to było wczoraj jak ja powitałam na świecie ale dużo sie przez ten czas działo. Najpierw tydzień w szpitalu przez dodatni GBS mała miała podawany antybiotyk wyszłam w piątek a w poniedziałek zmarła moja Babci masakra nawet nie zdąrzyła małej zobaczuć. Na wizycie u lekarza okazało się że Mycha kiepsko przybiera na wadze w 3,5 tygodnia ważyła 4390 gdzie urodzeniową miała 4360 a najniższą 4100 no i stres ale myśle że to dlatego że od urodzenia potrafiła w nocy przespać ciągiem 6-7 godzin. Mam nadzieje ze jest lepiej sprawdzimy za tydzień przy szczepieniu. Co do rocznika to ja jestem 82 wiec tez juz stara ale mam w domu 14 sto letniego syna wiec tez kiedys bylam młodà mamą.

reklama
sierpniowka tak, bedzie pojawiac sie i znikac coraz mniej i mniej potem coraz mniej krwi w tym, ja mialam 6tyg a po tygodniu znowu krew ale wyczytalam w necie, ze takie jednorazowe krwawienie po pologu tez norma

Ja pierdykam młody śpi a mnie odpieprza, na snapie kombinuje , ubralam się w spódnice i czekam na męża. Dziecku tez outfit przygotowalam, nawet cyknelam fotę. Masakra. Nie mam zycia.

Napisane na SM-N910C w aplikacji Forum BabyBoom

u nas przedwczoraj rekord spania w nocy, moje dziecko spało od 21 do 3,30, jak się obudziłam, to nie wiedziałam gdzie jestem. :)
wczoraj mieliśmy z mężem pierwsze 'prawdziwe' przytulanie po porodzie i kurczę :(, po pierwszym porodzie było lepiej, tzn mam nadzieję, że jeszcze się 'zejdę' tam choć trochę... eh ,
widziałam, że pisałyście o zkupach w smyku ja też zakupy zrobiłam, muszę odebrać 2 paczki, czekają w sklepie :)
polcia u nas w parafii chciny też się robi właśnie w soboty wieczory, czasem tylko jak ktoś bardzo prosi to robi w niedzielę, ale znam dużo takch parafii, że proboszcz tak właśnie ma postanowione i nie można w innym terminie, starszy synek też tak miał i praktycznie cały czas spał w wózku, teraz jakoś uprosiłam proboszcza i mieliśmy w niedzielę i rzeczywiście było lepiej :)

U nas tez sa w sobote o 18chyba ze sie poprosi to ksiadz w szczegulnych sytuacjach zgadza sie na niedziele i mu bedziemy prosic o niedziele :-)
Ostatnio tu cisza:-) czyzby wszystkie sie gdzies przeniosly

reklama
Do góry