reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Sierpniówki 2016

reklama
Jak mamy do siebie tak niedaleko to jeszcze bardziej trzymam kciuki i wierze w to ze z Filipkiem będzie dobrze i jak już wrocicie do domu to musimy sie umowic na spacerek w Poznaniu ;-)

Papecut,a po czym to zapalenie stwierdzili? Dobrze, że chcą przed antybiotykiem krew sprawdzić.

Ja też jem winogrona, pierwsze słyszę, że jeść nie można. Synek też stęka, to naturalne jest. Córka robiła identycznie i przeszło nawet nie wiem kiedy.

Peper zycze zdrowka dla coreczki,patrzec jak dziecko coierpi to serce sie kroi!
Ja nie stostuje diety, jem wszystko. Przy synu tez jadlam normalnie i nie bylo problemow. A znam osoby, ktore jakies drakonskie diety sobie fundowaly tak na zapas... Nie dajmy sie zwariowac.

Martwi mnie moja córcia w nocy spała ciągiem 6h potem z krótkimi przerwami do rana i dzisiaj prawie cały dzień śpi nawet nie zabardzo ma ochotę jesc. Wykąpałam ja myślałam że się trochę rozbudzi a ona zjadła i dalej spi.
Sama nie wiem czy odsypia poprzednia dobę która praktycznie nie spała czy dlatego że jest przeziębiona, jutro pojadę ja przebadać bo już się boję.

maja druga teorie ze zapalenie pecherza bo uszy czerwone od placzu tez byc moga ale dalej sikow zlapac nie mozemy, jutro jeszcze raz laryngolog

asz zapalenie ucha stwierdzili po tym ze kanaliki czerwone i blona bebenkowa w jednym uchu spuchnieta

ale ma apetyt a podobno wtedy uszy przy przelykaniu bola i to nie pasuje

reklama
Do góry